ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стали відомі подробиці про спробу викрадення дитини в Хусті

    29 березня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    У Хусті була спроба викрасти маленького хлопчика

    Як ми вже повідомляли, інцидент трапився в Хусті 14 листопада на вулиці Братів Бращайків.

    Було приблизно 16.50. Жінка йшла з сестрою і меншою дочкою до музею, як побачила, що назустріч їй біжить заплаканий хлопчик. У нього була паніка. Він кричав і аж трусився від переляку. Хлопчик сказав, що його звати Кирил, живе на вулиці Островського, йому приблизно 9 років. Жінка зупинила школяра і запитала, що відбувається.

    Хлопчик повідомив, що до нього під’їхав якийсь чоловік, запропонував підвезти. Дитина подякувала і відмовилась. У автівці незнайомець був один, він грізно, у вигляді погроз, почав змушувати школяра сісти в автомобіль. Хлопчик розвернувся і одразу почав втікати, але вже в протилежному напрямку. Водій, очевидно подумав, що там нікого немає, а попереду тупик, тож поїхав прямо. Він почекав кілька хвилин та побачивши, що хлопчик не один, розвернувся і поїхав у інший бік. Жінка сама бачила машину, сказала, що вона світлого зеленуватого кольору у вигляді пікапу, модель вона не знає, але, скоріш за все, іноземного виробництва, номерний знак розгледіти не змогла.

    Хлопчик зателефонував батькові. Та коли чоловік приїхав, машини там уже не було. Він шукав автомобіль, але так і не знайшов. За словами хлопчика, чоловіка він не знав, бачив вперше в житті.

    Увага, небезпека! У Хусті хотіли викрасти дитину

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору