ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міністр освіти Гриневич їде в Берегово, аби розповісти угорській громаді про новий закон

    29 березня 2024 п'ятниця
    94 переглядів
    Міністр освіти України Лілія Гриневич.

    У суботу 18 листопада у закарпатському Берегові очікують першого візиту міністра освіти і науки України Лілії Гриневич.

    Про це стало відомо з кількох джерел. Зокрема сама Гриневич також підтвердила, що наприкінці тижня відвідає Закарпаття, де планує обговорювати з угорською та словацькою громадами новий закон "Про освіту" та можливі шляхи його імплементації.

    Зустріч мінстра освіти з керівниками навчальних та освітніх установ Берегова та району запланована о 10.00 в приміщенні Берегівської районної адмінстрації.

    Як повідомлялося, міністр людських ресурсів Угорщини Золтан Балог звернувся до міністра освіти і науки України Лілії Гриневич з пропозицією особистої зустрічі для обговорення нещодавно ухваленого Україною закону про освіту. Він пропонував, аби зустріч відбулася 25 вересня, на відкритті нового навчального року в Закарпатському угорському інституті імені Ференца Ракоці ІІ в місті Берегово на Закарпатті.

    Однак тоді Лілія Гриневич не встигла скоригувати свій робочий графік. У відомстві зазначили, що лист з пропозицією зустрічі отримали занадто пізно. Тому міністр запропонувала перенести зустріч на жовтень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору