ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зірковий гороскоп на 21 листопада 2017 року

    16 квітня 2024 вівторок
    31 переглядів
    Що сьогодні віщують нам зірки?

    Що сьогодні віщують нам зірки?

    Сьогодні Зірки гороскопу можуть провокувати прискіпливість і буркотливість, стримувати яку буде важче звичайного.

    Роздратування здатне спалахувати на порожньому місці, а бурхливі сварки – розпалюватися з дрібниць. Не дивуйтеся, якщо помітите, що інші навколо зайняті з’ясуванням стосунків, намагаючись докопатися до істини і зрозуміти, хто правий, а хто винен: така поведінка цілком характерна для цього дня.

    Щоб день пройшов продуктивно, зірки радять відійти від будь-яких спроб навколишніх втягнути вас в дискусію, а тим більше в суперечку. Найкраще взагалі зайнятися справами, які не вимагають спілкування з іншими людьми, – саме там нині є реальні шанси досягти успіху.

    ОВЕН

    Сьогодні день пройде для Овна під девізом розбору польотів. Нічого не поробиш – для того щоб рухатися далі, необхідно зупинитися і оцінити свої дії. Зірки гороскопу кажуть, що у Овна нині буде шанс дати оцінку своїм вчинкам і розглядати можливі помилки. Може, він це зробить сам, а може – з допомогою оточуючих. Нині конструктивна критика – це корисно і добре. Нехай навіть і не зовсім приємно.

    ТІЛЕЦЬ

    Сьогодні в будь-яких справах Тельцю просто необхідно позбутися від стереотипів! День надасть йому хороші можливості, але тільки в тому випадку, якщо він буде діяти сміливо і нестандартно. Навколишні оцінять його новаторський підхід і навіть самі революційні ідеї! Іншими словами, консервативні шляхи нині не для Тельця, життя чекає від нього свіжих ідей, натхнення і креативу.
    Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

    БЛИЗНЮКИ

    Сьогодні Близнюки ризикують присвятити весь день з’ясуванню якихось речей, які раптом здадуться їм важливими. Це може стосуватися їх особистих взаємин з кимось або будь-яких, навіть дрібних, питань. У своїх розбірках і пошуках істини Близнюки здатні кого завгодно вивести з себе! Найцікавіше, що вже на наступний день Близнюки можуть спокійно пройти повз те, що нині їх так схвилювало.

    РАК

    Сьогодні – день, коли Рак може волею-неволею згадати про вчинені ним помилки. Можливо, дадуть про себе знати їхні наслідки, а може, ситуація повториться, викликавши у Рака відчуття дежавю. Або ж навпаки, Рак зуміє уникнути нових промахів, тільки якщо згадає про старих. Так чи інакше, нині йому не варто закривати очі на свої старі прорахунки. Адже досвід, як відомо, річ безцінна, і не дарма за одного битого двох небитих дають.

    ЛЕВ

    Сьогодні Лев може відчувати внутрішній конфлікт. Схоже, не все, що йому доводиться робити, він схвалює, – якісь речі йому не до душі, так як суперечать розумінню ситуації. Зірки гороскопу радять Льву нині витратити якийсь час на те, щоб розібратися в своїх почуттях. Так йому не подобається те, що він змушений робити? Якщо відповідь «так», можливо, Льву пора вжити певних заходів. Або ж поділитися своїми сумнівами з близькими людьми.

    ДІВА

    Сьогодні навколишні будуть налаштовані по відношенню до Діви дуже критично, тому зірки гороскопу радять їй по можливості звести спілкування до мінімуму. Особливо з людьми, від яких Діва залежить, – наприклад, з начальством. Якщо ж це не вдасться, Діві слід зробити все, щоб до її дій і слів неможливо було причепитися. Особливо ж нині не варто виступати з ідеями та ініціативами: привертаючи до себе увагу оточуючих, Діва має всі шанси опинитися крайньою.

    ТЕРЕЗИ

    Сьогодні – дивовижний день, коли в справах Терезам не варто чекати підступу. Звичайно, це не означає, що вони можуть повністю розслабитися в надії на кришталеву чесність оточуючих. Однак факт залишається фактом: нині ймовірність того, що Терези введуть в оману або спробують обдурити, близька до нуля. Тому день хороший для переговорів і укладення угод – особливо тих, в яких присутня частка ризику.

    СКОРПІОН

    Сьогодні Скорпіону варто переглянути свої плани на майбутнє, в тому числі і глобальні. Можливо, в них вкралася помилка, і Скорпіон вже давно йде не тим шляхом? Час від часу необхідно коригувати свої дії, звіряючи їх з реальністю. Витративши нині на це день, Скорпіон не пошкодує: це позбавить його від ілюзій і оману, які гальмували прогрес. Тільки зробивши це, він зможе просунутися далі.

    СТРІЛЕЦЬ

    Сьогодні не виключено, що Стрільцеві доведеться перед кимось звітувати про свої дії або слова. У цей день його можуть чекати всілякі ревізії, перевірки чи просто необхідність пояснювати свої вчинки. Однак як би неприємно це не було, Стрільцеві варто набратися терпіння і взяти себе в руки. Якщо нині він збереже незворушність, то легко зможе порозумітися. Якщо ж піддасться спокусі вступити в суперечку, то розгляд ризикує затягнутися ще надовго.

    КОЗЕРІГ

    Сьогодні Козерогові потрібна вся його дипломатичність! Питання, які йому доведеться вирішувати, будуть занадто делікатними, щоб озвучувати їх прямо в обличчя. Якщо Козеріг нині не буде замислюватися про почуття оточуючих, то ризикує нажити собі чимало проблем і провалити будь-які (нехай навіть найпростіші) переговори. Тільки проявивши максимум терпіння і такту, Козеріг може розраховувати на те, що оточуючі його правильно зрозуміють.

    ВОДОЛІЙ

    Сьогодні зірки гороскопу радять Водоліям вести з оточуючими лише чесну гру. Якщо ж в минулому Водолій намагався приховати або спотворити інформацію в якомусь питанні, це може раптово випливти назовні. Нічого не поробиш, таємне здатне стати явним. Втім, приводи для хвилювань є тільки у тих Водоліїв, яким є що приховувати, для інших же день обіцяє бути звичайним. Для творчих людей він буде дуже продуктивним. Якщо поринете з головою у справи,вони точно принесуть успіх. При чому – дуже швидко.

    РИБИ

    Сьогодні Риби можуть вільно чи мимоволі виконувати роль посередника і примирителя між ворогуючими таборами. Ситуація навколо них буде далека від ідеальної: навколишні, в тому числі і близькі люди, можуть пред’являти один одному взаємні претензії. Риби ж несподівано для себе спробують згладити нерозуміння сторін. Правда, це буде непросто: весь день бідні Риби можуть відчувати себе як між молотом і кувалдою!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору