ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Розшукувана три дні 11-ти річна мешканка Мукачівщини знайшлася!

    29 березня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    Закарпаття. Знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому

    Працівники поліції Мукачівського району знайшли неповнолітню, яка посварившись з батьками, втекла з дому. Поліція розшукала зниклу в одному з мукачівських готелів. Неповнолітню поліція помістила до притулку, на батьків дівчинки склали відповідні адмінпротоколи.

    До поліцейських Мукачівського відділення поліції із заявою про зникнення 11-річної дочки звернулась мати дитини. Жінка повідомила, що ввечері, 18 листопада, її дочка, учениця 7-го класу, взяла свої речі і пішла з дому. На телефонні дзвінки не відповідає.

    Поліцейські слідчо-оперативної групи з`ясували, що у день свого зникнення дівчина посварилася з батьками. До того неодноразово їх попереджала, що піде з дому і не повернеться.

    В результаті розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження малолітньої. Знайшли дівчинку в одному з місцевих мукачівських готелів.

    Поліцейські провели з дівчиною бесіду та помістили до дитячого притулку у селі Батьово, що на Берегівщині. На батьків неповнолітньої працівники поліції склали відповідні адмінматеріали.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору