ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді чоловік спіймав грабіжника та передав його поліції (ФОТО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    83 переглядів
    Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області інформує...

    Поліція затримала та помістила в ізолятор тимчасового тримання чоловіка, якого спіймав небайдужий ужгородець. Свідомий житель обласного центру Закарпаття відреагував на крик потерпілої, наздогнав підозрюваного та зателефонував на лінію «102».

    Вчора, 23 листопада, на лінію «102» надійшло повідомлення про грабіж в Ужгороді. Заявник повідомив, що він затримав підозрюваного у вчинені злочину та хоче передати його правоохоронцям. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що біля магазину на вулиці Бестужева ззаду до 21-річної дівчини підбіг незнайомець і вирвав із її рук мобільний телефон. Потерпіла кинулася за втікачем, крім цього вона стала кликати на допомогу. Свідком ситуації був 39-річний ужгородець, який одразу ж кинувся на допомогу дівчині. Він наздогнав грабіжника, затримав його та викликав поліцію.

    Суму збитків від дій правопорушника оцінено у 4,5 тисячі гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 ККУ, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років. Підозрюваного затримано в порядку статті 208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

    Поліція відзначає, що дії небайдужого ужгородця, який на свій страх і ризик кинувся на захист Закону, заслуговують на повагу і правоохоронці щиро дякують громадянам, які допомагають тим, хто опинився у біді.

    Відділ комунікації поліції Закарпатської області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору