ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зірковий гороскоп на 14 грудня

    16 квітня 2024 вівторок
    37 переглядів
    Що сьогодні віщують нам зірки?

    Що сьогодні віщують нам зірки.

    2017 року.

    Сьогодні зірки гороскопу обіцяють щедро наділити вас життєвою силою і міцним здоров’ям.

    День схиляє до товариськості і легкості, тому може виникнути бажання багато часу провести у веселій компанії, разом з близькими або друзями.

    Вам буде як ніколи легко керувати емоціями – як своїми, так і чужими. Це хороший день для нових знайомств (в тому числі романтичних), які згодом можуть перерости в щось більше.

    ОВЕН

    Овен буде налаштований по-бойовому, нервово і непримиренно реагуючи на все, що відбувається навколо. Через це між ним і навколишніми можуть раз у раз проскакувати іскри, а там і до грози недалеко! Щоб не накоїти справ, про які потім доведеться шкодувати, Овну варто звернути свою енергію в яке-небудь корисне русло. Що-небудь на зразок «дров на місяць наколоти, на рік кави намолоти» і т.д. Після таких трудових подвигів йому буде не до сварок!

    ТІЛЕЦЬ

    Сьогодні настрій Тельця може штормити, показуючи то «мінус», то «плюс». Гнів, радість, печаль, байдужість, прихильність, несподівана симпатія – будь-які кольори і відтінки емоцій можуть змінюватися з небаченою швидкістю. Якісь із них будуть викликані зовнішніми подіями, інші – переживаннями самого Тельця. Щоб не стати слухняною іграшкою своїх власних почуттів, Тельцю необхідно контролювати емоції. Ну, або хоча б намагатися.

    БЛИЗНЮКИ

    Сьогодні Близнюки здатні витратити день на дрібниці – однак їм самим вони дрібницями здаватися не будуть. Зірки гороскопу схиляють їх до того, щоб перебільшувати важливість будь-якої дії і будь-якого слова, тобто у всьому робити з мухи слона! Це непогано в роботі, проте в спілкуванні екзальтованість Близнюків може виводити оточуючих з себе. Спробуйте ставитися до всього з гумором, інакше могутні емоції просто розірвуть вас зсередини!
    Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

    РАК

    Сьогодні Рак повинен бути готовий до того, що люди навколо будуть звертати на нього підвищену увагу. Серед цих людей можуть виявитися і дуже важливі персони, від яких в житті і кар’єрі Рака багато що залежить. Знаючи про це, Рак повинен постаратися в будь-якій ситуації показати себе з найкращого боку. Але навіть якщо це не вдасться, не біда. Головне, будьте впевнені в собі, і ваша залізна впевненість передасться всім!

    ЛЕВ

    Сьогодні Льву необхідно стримуватися, щоб в спілкуванні з близькими людьми не перегнути палицю! День схиляє його до запальності і загостреного самолюбства, завдяки чому Лев здатний побачити конфлікт навіть там, де його і в помині немає. Там же, де він є, Лев старанно роздує його до межі: його здатність тиснути на найболючіші точки на висоті. Тільки велике питання – чи принесе така перемога задоволення самому Льву? Навряд чи. А раз так, то чи варто взагалі воювати?

    ДІВА

    Сьогодні Діва може відчути сильну тягу до всього нового і незвіданого! Звичні речі будуть викликати у неї нудьгу, а ось пристрасть до нових місць, нових знань, нових людей загостриться до межі. Щоб задовольнити цей дослідний свербіж, Діві необхідно хоча б у чомусь вийти за рамки буденного. Нехай це буде «всього лише» прогулянка по новій вулиці, нова книга або нова страва в меню – повірте, воно того варте!

    ТЕРЕЗИ

    Сьогодні Терези будуть схильні смітити грошима! Навіть якщо вони зазвичай обережно ставляться до витрат, їх економність дасть збій, поступившись місцем щедрості і нерозсудливості. Особливо щедрими Терези здатні бути до тих, хто їм дорогий, – їм вони просто не в змозі ні в чому відмовити! Втім, чому б іноді і не піддатися такому безтурботному пориву? Затягнути тугіше пояси можна і потім. Ваги повинні слідувати за своїм серцем – але тільки в межах розумного, звичайно.

    СКОРПІОН

    Сьогодні Скорпіон буде неперевершений подвійно: по-перше, в своїх власних очах, і по-друге – в очах оточуючих, яким передасться його карколомна впевненість в собі! Харизма Скорпіона буде допомагати йому і на роботі, і вдома, і в спілкуванні з людьми. Головне, не перегинати палицю і не заноситися: якщо навколишні побачать, що Скорпіон дивиться на них зверху вниз, його перевага випарується як дим, перетворившись в непростимий недолік.

    СТРІЛЕЦЬ

    Сьогодні Стрілець буде володіти особливим магнетизмом, навіть проти волі привертаючи увагу оточуючих до себе. Для цього йому не доведеться щось особливе говорити або робити – його мовчання може виявитися не менш інтригуючим, ніж його слова. Зірки гороскопу радять використовувати це в своїх інтересах. Заведіть знайомство з потрібними людьми, забезпечте собі підтримку в якійсь справі. Або просто закрутіть голову комусь лише посмішкою і пильним поглядом в очі.

    КОЗЕРІГ

    Сьогодні мозок Козерога відкритий для нових ідей, а серце – для екстремальних емоцій! Це відмінний день для того, щоб вийти зі звичної «зони комфорту» і спробувати що-небудь новеньке і гостре. Ніщо не буде розбурхувати кров Козерога сильніше, ніж балансування на межі звичного і незвичного, дозволеного і недозволеного. Флірт з незнайомцем? Неочікувана пропозиція? Екстремальний спорт? Чому б і ні? Все, що не заборонено, хоча б раз в житті потрібно спробувати!

    ВОДОЛІЙ

    Сьогодні весь день в душі Водолія може зріти напруга і невдоволення. Навколишні будуть виводити його з себе своєю неорганізованістю, а події – раз у раз виходити з-під контролю. При цьому не обов’язково це завдасть Водолію якийсь реальний збиток. Його здатний дратувати вже сам факт того, що все йде «неправильно», «не за планом». По-справжньому розрядити напругу Водолія здатний тільки потужний емоційний сплеск: або банальний спалах гніву, або відверто любовних пристрастей.

    РИБИ

    Сьогодні всі найвдаліші думки і проекти Риб будуть пов’язані з іншими людьми. Бути в курсі подій, пліток і чуток – ось запорука їхнього успіху! Цілком можливо, що Риби, завдяки своїй підвищеній комунікабельності, енергійності і привабливості зуміють завести відразу кілька вельми корисних знайомств. Або ж скористаються цими якостями в романтичній обстановці, зачарувавши будь-якого, кого вони захочуть зачарувати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору