ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракція БЮТ в Закарпатській обласній раді "дозріла" до опозиції(оновлено)

    20 квітня 2024 субота
    153 переглядів

    Фракція БЮТ зрозумівши нарешті , що ії дерибанська політика в області викликає вже роздратування у людей, та надалі паразитувати в облраді вже не можна, вирішила замилити очі довірливим виборцям...відхрестившись від Івана Балоги

    Тимошенко приехала в Ужгород поддержать кандидата в мєры Ратушняка. На заднем плане за Тимошенко видно Игоря Криля, скромно стоящего в стороне...2006 год
    Тимошенко приехала в Ужгород поддержать кандидата в мєры Ратушняка. На заднем плане за Тимошенко видно Игоря Криля, скромно стоящего в стороне...2006 год

    23 травня на сесії Закарпатської обласної ради представник БЮТ зачитав Заяву фракції БЮТ в обласній раді про перехід в опозицію.

    У заяві зокрема зазначено: „В ході виборчих кампаній 2006 р. і 2007 р. на виборах депутатів Верховної та місцевих (2006 р.) рад представники демократичних сил, які ввійшли до виборчих блоків – Блок Юлії Тимошенко і НСНУ (2006 р.) та НУ-НС (2007 р.), в т.ч. і в Закарпатській області, неодноразово заявляли про формування у відповідних радах коаліцій за участю цих політичних сил.

    За підсумками виборів у всіх місцевих радах, де БЮТ і НСНУ набрали необхідну кількість голосів, такі коаліції і були створені. Винятком стала Закарпатська обласна рада, де з ініціативи колишнього голови обласної організації НСНУ п. Балоги В. І. була утворена коаліція з участю кількох депутатських фракцій, в т. ч. НСНУ та ПР, а також частини депутатів обраних за списками нашого виборчого блоку.

    Незважаючи на цей факт керівництво обласної організації партії „ВО „Батьківщина” та фракції БЮТ в обласній раді неодноразово вносили пропозиції обласній організації партії НУ та фракції НСНУ щодо налагодження співпраці.

    Результатом домовленостей між Лідерами БЮТ і НСНУ було ініційовано і організовано 6 березня 2007 р. підписання Угоди про співпрацю в Закарпатській обласній раді фракцій БЮТ та НСНУ за умови виходу фракції НУНС з діючої коаліції. Однак, не зважаючи на дані обіцянки і заяви, в т.ч. озвучені і на сесіях обласної ради, формат коаліції не змінився.

    На жаль, не дало результату і офіційне звернення нашої фракції з цього приводу до кожного депутата – нашоукраїнця.

    Вважаємо, що така ситуація викликана позицією нашої депутатської фракції щодо непідтримки ганебної практики непрозорого прийняття сесією облради рішень щодо землі, надр, майна, лісів та рекреаційних ресурсів.

    Ми неодноразово звертали увагу на те, що сесії облради повинні оголошуватись і проводитись з дотриманням чинного законодавства і регламенту, тим порядком денним, що доводиться до відома населення, а меншість повинна мати право очолити постійні депутатські комісії з питань бюджету, регламенту, депутатської етики та адміністративно-територіального устрою, здійснюючи контрольні функції.

    Тому в зв’язку з такою ситуацією ми, депутати фракції Блоку Юлії Тимошенко в Закарпатській обласній раді, заявляємо про формування опозиції (меншості) в раді та і надалі докладатимемо максимум зусиль для захисту інтересів краян.”

    Коли на сесії облради розглядалися питання щодо створення комунальних підприємств на базі національного парку «Синевир», а також відчуження палацу графа Шенборна, депутат обласної ради Василь Гнатків (БЮТ) заявив:

    «Вважаю протизаконним створення комунального підприємства на території державного заповідника «Національний парк «Синевир». Незрозумілими є також намагання «Нашої України» відчужити, навіть відірвати ласий шмат від санаторію «Карпати», а саме палац графа Шенборна, та створити на його базі комунальне підприємство. Я бачу, що Іван Іванович Балога надто гаряче та палко відстоює проект рішення створення саме вказаних комунальних підприємств. Шановні депутати, адже ми чудово знаємо, що першим кроком до дерибану власності та майна області є створення саме комунальних підприємств, після чого вони успішно переходять у власність усім відомих персон шляхом тіньової приватизації. Колеги, так давайте відразу проголосуємо за передачу палацу Шенборна та парку «Синевир» у власність ТОВ «Русинія».

    Наголошую, що фракція БЮТ ніколи не голосуватиме за рішення, що передбачають непрозорий розподіл та майбутню підкилимну приватизацію земель та майна області.

    І наостанок.

    Шановний Іване Івановичу (Балого-ред.)! Давати оцінку фракції БЮТ , а саме, депутати ми чи ні, фракція ми чи ні, Вас ніхто не уповноважував. Гадаю, гідну оцінку як нашій фракції, так , втім, і фракції «Нашої України», нададуть мешканці Закарпаття. Дякую».

    А якщо Івана Івановича, замість проблем закарпатців, хвилюють «білі юбки», то хай ними і займеться, а не політикою. В разі, якщо Іван Іванович такий великий кутюр'є, то йому слід було би зайнятись показом мод жіночого одягу. А загалом, мені надзвичайно приємно, коли депутати не можуть оминути неповторний стиль одягу нашого лідера !».

    Прес-служба Закарпатського БЮТ

    Нагадаємо, що в ході сесії облради голова фракції «Наша Україна» Іван Балога назвав фракцію БЮТ «не фракцією», а депутатів-бютівців «не депутатами», підкресливши, що БЮТ «ходить під білою «юбкою».

    МОЖЕ ВИ НЕЗАБАРОМ І ВІД РАТУШНЯКА ВІДХРЕСТИТЕСЬ?

    В Ужгородській міськраді – ситуація прямо протилежна до тієї, що змальовується в заяві закарпатського БЮТу: не зважаючи на всі зусилля фракції "Наша Україна", фракція БЮТу вперто не бажає стати учасником демократичної коаліції, віддаючи перевагу неформальній провладній коаліції у форматі БЮТ-Народна партія-Партія регіонів-СПУ під керуванням міського голови Ужгородв Сергія Ратушняка. Наслідки такої політичної неперебірливості БЮТу ужгородцям добре відомі.

    UA-Reporter.com

    Социалисты Ужгорода требуют отставки Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    тко вны такі там пару бандеровцю.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Правильно бютівці зробили, що пішли в опозицію. Давно би так зробили і відхрестилися від того гівна, що зветься балогівський ЕЦ.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    хотілося б у рай, та камиш з сербайликом не пустять, та й рата на яйцях у бют висить, як гіра. просрали бютівці все зливайте оду

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рата прикупив обласний БЮТ вкупі з їх міською організацією, а також міську Партію регіонів. Коротше кажучи, доводиться з сумом констатувати, що партійне будівництво на Закарпатті відсутнє, існує партійний гурт-роздріб, тому що ВСІ закарпатські партії лежать або під одним, або під іншим магнатом. Боротьба ведеться між ними за більшу чисельність партій у кишені. Мова йде звичайно, про Балогу і Ратушняка. Тільки повернення до мажоритарної системи здатне розрулити ситуацію, що склалася.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    БЮТ молодець, давно пора було йти в опозицію, тепер треба по всіх районах йти

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    камиш дав юлі мільйон зелені за посаду голови обласного БЮТу. Але вона його органічно не варить. Вона постійно шукає компру на нього. Шпигуни заслані юлькою на Закарпаття, накопали на камиша і шоблу море негативу, представили все юлі, але вона чомусь не спішить приймати рішення про ліквідацію свулявця.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Единий, хто, ще не визиває відрази, так це бютовці і то з натяжкою. Про всіх інших і згадувати не хочеться. Противно, продажні.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Очерет шо тебе вигнали з БЮТу запродапнцю барвистий...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Слиш ти любко-рибко-феська не вякайте, ви камишовськы сосуни взагалы не маэте права писки выдкривати. займайтеся тим, шо у вас виходить найкраще - в позі раком звичайно!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мартін вчора круто врізав по БЮТу у Старому замку. Оце був істинний представник Батьківщини, якого вигнали за принциповість.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мукачівські БЮТівці запропонували звернутися до прокуратури щодо ситуації навколо майна військового містечка
    22 травня 2008 року відбулася чергова сесія Мукачівської міськради 5 скликання. На початку сесії депутати фракції БЮТ в міській раді запропонували підтримати запит до прокурора м. Мукачева стосовно перевірки виконання розпорядження Кабінету Міністрів України за № 404-р від 05.03.2008 року, згідно з яким скасовується розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007 року за №890 „Про передачу майнових комплексів військових містечок та житлового фонду у м. Мукачевому”. Уже й Мукачівські БЮТівці починають не боятися. www.byut.org

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    і як то они посміли Ігорьок, я ся розберу докі Вітя не знає...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    не переживайте - ця заява нічого не значить! її прийняття - то така гра. В мукачеві все давно куплено - а заява: тіпа і нас є дьерьмократія.В кінці кінців суд встановит законність - на боці Б та родини, і нічому не дивуйтесь.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    довго треба судитися буде клану Б, я з вами БЮТівці

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Цікаво, чому після заяви фракції БЮТа в обл раді в Балоги Івана, молодшого брата, голови секретаріату сталася істерика, вспомнив своє минуле (не чисте)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ... соплі начав пущати ?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ага

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ...но добре що ся не обысрав - бо дуже бы воняло людям

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    нашоукраїнці в Чопі також не хочуть бути ЕЦами і виходять з партії.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Накінець сталось ссали ,ссали у нашоукраінців і відірвались,хоча під.рами залишились.Депутати незаконтачтесь.Шваль завжди єю буде.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    На фото увидел мера,его подобострасную улыбку подхалима.Лицемер!Хотя Юля тоже цинично усмехнулась дебилу.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А як кума чопівська . Уже ...ЄЦ. Як той старий бюрократ .

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    старий педагогічний бюрократ, разом з кумою чопівською.. ЕЦкають бідних вчителів по повній програмі. Жаль добрих людей

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Не просто тепер БЮТ,я розділяю їх відчуття втрати за колосальну роботу яку вони провели в державі, а їхні кращі з кращих генерали,академіки та інше виявилися звичайними полуфабрикатами зрадниками,хабарниками сслів не вистачає як їх назвати. Страшно інше?вони сьогодні при ділах і свій фах передають поколінню. Звичайно не все погано,але ганьба за них все перекриває.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вступайте в БЮТ там потрібні нові свідомі кадри, які зможуть щось змінити

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    КАК ПОКАЗАЛИ КИВСКИЕ ВЫБОРЫ, ПОСПЕШИЛИ СЕРБАЙЛО И ГНАТКИВ ОТОРВАТЬСЯ ОТ КОРЫТА В ОБЛРАДЕ И ОДА. А СКОРО МЫ ВАС С РАТОЙ И ОТ УЖГОРОДСКОГО КОРЫТА ОТОРВЕМ...НЕДОЛГО вам ОСТАЛОСЬ. ПРИВЕТ

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ти не правий, вони просто дещо затримались давно треба було мочити гавнюків з Мукачева, накінецб БЮТ проснувся в області...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Жалко мне Закарпатский БЮТ.Такие же говнюки как и все,только тупые.А те умные.Потому устанут сталкивать Мукачевских.Да и без флага(Юльки)они полные импотенты.А нет ничего хуже чем прикрываться юбкой.Камыш еще тот твердолобик.Толбко бы о стенку биться да других сталкивать.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Фото із виборчого мітингу 2006- Юля говорила про своє, сергій по закінченню підійшов із квітами. Підпис до фото не коректний. Щодо міської ради- про які зусилля фракції НУ мова?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    безпредєл по мукачівсськи ще розповів і про те як орендодавці мають платити по 20 грн за квадратний метр, це так підтримується малий і середній бізнес в м. Мукачеві. Цого і Балогова жінка мають по 1000 кв.м., а малі пп, мають по 10-20 кв.м. і з них мають сплатити по 200-400 грн.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Я був на сесії, все бачив і чув: заяву озвучив А.Сербайло,голова фракції після якої у молодшого Балоги почалася істерика і він,мабуть подумавши, що знаходиться в Завидові на фермі серед баранів і биків, почав охаювати бютівців. А перед цим коаліціянти не підтримали жоден з оголошених бютівцями депутатських запитів. Молодець Гнатків, який поставив "молодшого" на місце. А взагалі складається враження, що для декого дійсно скоро наступить "...ЄЦ". Доречі, Балога І. вступив туди сам і всіх чиновників повів.Сусанін, однако...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    тко вны такі там пару бандеровцю.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Правильно бютівці зробили, що пішли в опозицію. Давно би так зробили і відхрестилися від того гівна, що зветься балогівський ЕЦ.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    хотілося б у рай, та камиш з сербайликом не пустять, та й рата на яйцях у бют висить, як гіра. просрали бютівці все зливайте оду

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Рата прикупив обласний БЮТ вкупі з їх міською організацією, а також міську Партію регіонів. Коротше кажучи, доводиться з сумом констатувати, що партійне будівництво на Закарпатті відсутнє, існує партійний гурт-роздріб, тому що ВСІ закарпатські партії лежать або під одним, або під іншим магнатом. Боротьба ведеться між ними за більшу чисельність партій у кишені. Мова йде звичайно, про Балогу і Ратушняка. Тільки повернення до мажоритарної системи здатне розрулити ситуацію, що склалася.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    БЮТ молодець, давно пора було йти в опозицію, тепер треба по всіх районах йти

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    камиш дав юлі мільйон зелені за посаду голови обласного БЮТу. Але вона його органічно не варить. Вона постійно шукає компру на нього. Шпигуни заслані юлькою на Закарпаття, накопали на камиша і шоблу море негативу, представили все юлі, але вона чомусь не спішить приймати рішення про ліквідацію свулявця.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Единий, хто, ще не визиває відрази, так це бютовці і то з натяжкою. Про всіх інших і згадувати не хочеться. Противно, продажні.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Очерет шо тебе вигнали з БЮТу запродапнцю барвистий...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Слиш ти любко-рибко-феська не вякайте, ви камишовськы сосуни взагалы не маэте права писки выдкривати. займайтеся тим, шо у вас виходить найкраще - в позі раком звичайно!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мартін вчора круто врізав по БЮТу у Старому замку. Оце був істинний представник Батьківщини, якого вигнали за принциповість.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мукачівські БЮТівці запропонували звернутися до прокуратури щодо ситуації навколо майна військового містечка
    22 травня 2008 року відбулася чергова сесія Мукачівської міськради 5 скликання. На початку сесії депутати фракції БЮТ в міській раді запропонували підтримати запит до прокурора м. Мукачева стосовно перевірки виконання розпорядження Кабінету Міністрів України за № 404-р від 05.03.2008 року, згідно з яким скасовується розпорядження Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007 року за №890 „Про передачу майнових комплексів військових містечок та житлового фонду у м. Мукачевому”. Уже й Мукачівські БЮТівці починають не боятися. www.byut.org

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    і як то они посміли Ігорьок, я ся розберу докі Вітя не знає...

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    не переживайте - ця заява нічого не значить! її прийняття - то така гра. В мукачеві все давно куплено - а заява: тіпа і нас є дьерьмократія.В кінці кінців суд встановит законність - на боці Б та родини, і нічому не дивуйтесь.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    довго треба судитися буде клану Б, я з вами БЮТівці

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Цікаво, чому після заяви фракції БЮТа в обл раді в Балоги Івана, молодшого брата, голови секретаріату сталася істерика, вспомнив своє минуле (не чисте)

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ... соплі начав пущати ?

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ага

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    ...но добре що ся не обысрав - бо дуже бы воняло людям

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    нашоукраїнці в Чопі також не хочуть бути ЕЦами і виходять з партії.

    Сторінки