ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 14.07.2008 р.

    20 квітня 2024 субота
    26 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 2 875 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 229 (48,3 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 4 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 7 розбійних нападів, 56 пограбувань, 1 факт незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 3 особи. У правопорушників вилучено 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 25 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 6 осіб, у яких вилучено 15,8 кг наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 3 519 осіб.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 12 осіб.



    Протягом минулого тижня порушено 609 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 270 – у сфері службової діяльності, у тому числі 41 – про хабарництво.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 699 дорожньо-транспортних пригод, у яких 25 осіб загинуло та 248 – травмовані.



    У місті Одеса в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона за 1,6 тис. доларів США продала свого чотирирічного сина жителю обласного центру, робітнику за наймом. Дитину направлено до дитячого притулку. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини).



    У місті Севастопіль 13 липня о 8.40 в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він дві години тому в під’їзді житлового будинку намагався зґвалтувати жительку вказаного міста.



    У Дніпровському районі міста Києва на території парку культури затримано жителя міста Ірпінь Київської області у якого вилучено 1 140 таблеток “екстазі”, 120 г амфетаміну, 20 г кокаїну та 50 г марихуани.



    На Вінниччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Вони в серпні минулого року уклали договір з іншим товариством з обмеженою відповідальністю про відповідальне зберігання в складських приміщеннях 2,1 тис. тонн мінеральних добрив. У подальшому правопорушники, без згоди власника, реалізували частину вказаних добрив, чим завдали збитків ТОВ на суму понад 1,2 млн. гривень. Прокуратурою згаданої області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство)



    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито суддю міста та адвоката колегії адвокатів. Вони вимагали та отримали 5 тис. доларів США хабара від підсудного за винесення вироку не пов`язаного з позбавленням волі. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.14, ч.5 ст.27, ч.2 ст.368 КК України (готування до злочину, види співучасників та одержання хабара)



    В Івано-Франківській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника лікувального закладу. Вона вимагала та отримала 1 тис. грн. хабара від місцевого жителя за видачу останньому висновку лікарсько-консультативної комісії для припинення консультативного нагляду в зазначеному закладі. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара)



    На Полтавщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито двох співробітників управління юстиції. Вони незаконно наклали арешт на обладнання Державної компанії, яке в подальшому реалізували. Унаслідок протиправних дій правопорушника державі завдано збитки на суму понад 5 млн. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).



    МВС України



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору