ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нелегалів-азіатів ловили на території України, Румунії та Угорщини

    23 квітня 2024 вівторок
    26 переглядів

    Учора вночі персоналом відділу „Косине” Мукачівського прикордонного загону (Закарпатська обл.) за 200 метрів від кордону був затриманий громадянин Афганістану.

    Помітивши невідомих осіб, які рухалися до кордону, правоохоронці скористалися освітлювальною ракетою. Від таких дій охоронців кордону порушники кинулися врізнобіч. Одного з них затримали, а інший втік. Про нього повідомили прикордонників Угорщини і невдовзі втікача зупинили на суміжному боці. Згодом його передали співробітникам ДержприкордонслужбиУкраїни. Зі слів затриманих, 28 та 23-річних громадян Афганістану, вони мали намір потрапити в Угорщину, але заблукали в лісі, а коли світло ракети освітило місцевість афганці злякалися і вирішили втекти.

    Ще чотирьох „вічних мандрівників” за інформацією прикордонників Мукачівського загону затримали прикордонники Румунії. Про появу на їх ділянці підозрілих осіб прикордонники застави „Ділове” дізналися від місцевих жителів та відразу попередили своїх колег. Провівши пошукові заходи, прикордонники Румунії виявили та затримали 2 громадян Пакистану та 2 громадян Індії, повідомили UA-REPORTER.COM у прес-службі Державної прикордонної служби України.
    Тисячі нелегалів штурмують європейські кордони Закарпаття
    "Ми всі сидимо як на пороховій бочці", – так вважають мешканці закарпатського села Павшино
    На Закарпатті затримали нелегалів–молдаван, які покинули на кордоні сумки з їжею і одягом та намагалися заховатися від прикордонників
    Закарпаття: За 100 метрів від українсько-словацького кордону "взяті" 8 громадян Грузії

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору