ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 15.07.2008 р.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    24 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 4 454 заяви про злочини. Вжитими заходами 1 875 (42,1 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 5 вбивств, 8 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 6 розбійних нападів, 42 пограбування, 9 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 8осіб. У правопорушників вилучено чотири одиниці саморобної вогнепальної зброї, гранату та 94 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 7 осіб, у яких вилучено 25,2 кг наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 865 осіб.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 56 осіб.



    Протягом минулої доби порушено 94 кримінальні справи за злочинами економічної спрямованості, з них 42 – у сфері службової діяльності, у тому числі 3 – про хабарництво.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 930 дорожньо-транспортних пригод, у яких 24 особи загинула та 229 – травмовані.



    В одному з селищ Дніпропетровської області затримано місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 14 липня, з метою крадіжки, проник на територію товариства з обмеженою відповідальністю, але був застигнутий сторожем й пострілом з незареєстрованої мисливської рушниці вбив його, викрав акумулятор і втік. Зброю та викрадене вилучено.



    В Оболонському районі міста Києва 14 липня у своїй квартирі було знайдено мертвою з травмою голови місцеву жительку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано співмешканця потерпілої – місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 13 липня в зазначеній квартирі під час сварки на ґрунті ревнощів заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарці.



    У місті Луганськ затримано трьох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вранці 14 липня на вулиці, з хуліганських спонукань, заподіяли тілесні ушкодження місцевому жителю.



    На Донеччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб кредитної спілки. Вони, у порушення вимог законів України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг” та “Про кредитні спілки”, без отримання відповідної ліцензії, незаконно приймали від місцевих жителів депозитні внески (загальна сума 693 тис. гривень), які в подальшому привласнили. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство)



    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника управління юстиції. Він отримав 500 доларів США від місцевої жительки для передачі їх, у якості хабара, посадовим особам іншого відділу за зняття арешту з квартири, яка належала її покійному батьку. Прокуратурою району міста Львова порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364, ч.1 ст.190 та ч.1 ст.369 КК України (зловживання владою або службовим становищем, шахрайство та давання хабара)



    На Тернопільщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника відділу земельних ресурсів. Він вніс недостовірні дані до погоджувальних висновків щодо умов використання земельної ділянки захисної смуги річки й визначив їх як землі громадської та житлової забудови, унаслідок чого приватному підприємцю було незаконно надано земельну ділянку площею 0,16 га для будівництва ринку. Таким чином державі завдано збитки на суму 180 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення)



    На Хмельниччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника комітету з промислової безпеки. Він вимагав та отримав 3,5 тис. грн. хабара від приватного підприємця за підписання акту державної технічної комісії з прийому в експлуатацію об’єкта закінченого будівництва – станції технічного обслуговування автомашин. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара)



    МВС України



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору