ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Івано-Франківську обчистили ковальську майстерню

    25 квітня 2024 четвер
    22 переглядів

    Протягом минулої доби в органи внутрішніх справ Івано-Франківської області надійшло 14 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі крадіжка та випадок заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 15 злочинів.Учора вдень у Вовчинецьке відділення міліції надійшло повідомлення про крадіжку з ковальської майстерні. Злочинним здобутком зловмисників стали ковані вироби на загальну суму понад дві тисячі гривень. За підозрою у вчиненні майнового посягання співробітники міліції за «гарячими слідами» затримали 25-річного мешканця обласного центру.



    Із заявою про крадіжку у Галицький райвідділ міліції звернулася мешканка району. Невідомі особи, зламавши вхідні замки у квартирі, викрали золоті вироби та гроші. В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився 15-річний підліток. У юного зловмисника вилучено речові докази.



    В Коломийському районі оперативники затримали 27-річного чоловіка, який підозрюється у збуті марихуани 20-річній коломиянці.



    Протягом минулої доби на автошляхах краю зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в яких одна людина загинула та четверо людей травмовано. Так, у аварії, що сталася минулого вечора у Косівському районі, водій автомашини «ВАЗ-2113», не обравши безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з мотоциклом, що рухався в попутному напрямку. Внаслідок зіткнення водій автомашини виїхав на узбіччя дороги та скоїв наїзд на двох жінок, одна з яких загинула на місці події, іншу – госпіталізовано до лікарні. Також в результаті ДТП на лікарняному ліжку опинилися дві пасажирки мотоцикла, повідомляє Правда.if.ua.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору