ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті посадовці комунального підприємства завдали шкоди державі на 155,2 тис. грн.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    37 переглядів

    9 липня 2008 р. Берегівською міжрайонною прокуратурою Закарпатської області за матеріалами працівників податкової міліції порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.191 ч.5 КК України за фактом розкрадання за попередньою змовою державного майна службовими особами одного з комунальних господарств Берегова (сфера діяльності – комунальне та побутове водопостачання, експлуатація житлового фонду).Директор та колишній головний бухгалтер – мешканці м.Берегово.

    Кримінальна справа розслідується Берегівською міжрайонною прокуратурою.

    У липні 2003 р. між комунальним підприємством в особі директора та громадянином М. був укладений договір купівлі-продажу ритуального будинку загальною площею 107,5 м2.

    На момент укладення договору та винесення рішень виконавчим комітетом Берегівської міської ради все майно комунального господарства, у т.ч. ритуальний будинок, перебували у податковій заставі. Дозволу Берегівської ОДПІ на продаж ритуального будинку отримано не було. Факт перебування майна під податковою заставою був прихований шляхом внесення до офіційних документів неправдивих даних.

    Таким чином, протягом липня 2003 р. службові особи Берегівського ВУЖКГ за попередньою змовою, знаючи, що майно підприємства перебуває у податковій заставі, діючі умисно, в інтересах громадянина М. здійснили відчуження ритуального будинку без згоди органів державної податкової служби, на підставі неправдивих документів вдалися до розкрадання товарно-матеріальних цінностей, які перебували у їх віданні (ритуальний будинок), внаслідок чого заподіяли істотну шкоду державним інтересам – на 155,2 тис. грн., повідомили UA-reporter.comв управлінні податкової міліції ДПА України в Закарпатській області.
    В Ужгороде мошенники украли 1 млн.грн
    Директор лісопильні не сплатив 700 тисяч гривень податку на прибуток
    Окна для ужгородских школ от фирмы - "Рата : рога и копыта"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору