ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Львівщині вилучили побутову техніку, митна вартість якої була занижена вп’ятеро

    24 квітня 2024 середа
    25 переглядів

    Днями через митний пост "Краковець" Львівської митниці вантажним автомобілем марки „ДАФ” з причепом, яким керував громадянин України, було ввезено на митну територію України побутові прилади - плити газові, електричні, холодильники-морозильники - загалом 196 штук.Як повідомили в прес-службі Львівської митниці, на цей товар водій надав до митного оформлення товаросупровідні документи, згідно з якими з Лондона до Дніпропетровська ввозив побутову техніку загальною вартістю 13 047,00 доларів США, що становить 63 169,66 гривень України. Ці дані викликали сумнів у митників, і під час митного контролю було виявлено інші товаросупровідні документи на цей вантаж, згідно з якими фірми-відправник та одержувач інші, а вартість товару 39 723,31 євро, що на день ввезення в Україну становить 302 109,35 гривень України, повідомляє Захід.net.



    Так, на митну територію України було ввезено товар з приховуванням від митного контролю через подання митному органу України як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві дані щодо відправника, отримувача та вартості товару. Отже, контрабандисти намагались уникнути сплати податків у повному обсязі, зменшивши вартість товару майже у п’ять разів.



    За цим фактом складено протокол про ПМП за ознаками статті 352 МК України, предмети ПМП та засоби переміщення затримано.



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору