ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 18.07.2008 р.

    20 квітня 2024 субота
    22 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 4 557 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 911 (41,2 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 7 вбивств, 2 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 10 розбійних нападів, 33 пограбування, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 28 осіб. У правопорушників вилучено сім пістолетів, два карабіни, два обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї, 200 г вибухівки та 371 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 111 осіб, у яких вилучено 18,1 кг наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 4 428 осіб.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 50 осіб.



    Протягом минулої доби порушено 200 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 53 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 – про хабарництво.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 885 дорожньо-транспортних пригод, у яких 19 осіб загинула та 193 – травмовані.



    У місті Часів Яр Донецької області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано місцевого жителя, учня загальноосвітньої школи. Попередньо встановлено, що він увечері 13 липня на східцевому майданчику покинутого будинку гуртожитку під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження семирічній місцевій жительці, учениці згаданої школи, після чого, з метою приховування злочину, заховав її труп у підвалі зазначеного будинку (знайдено).



    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб міської ради. Вони, у порушення вимог Законів України “Про податок на додану вартість” та “Про місцеве самоврядування в Україні”, не зареєстрували міську раду як юридичну особу та платника ПДВ, безпідставно зазначили в угодах купівлі продажу комунального майна у якості продавця не міську раду, а територіальну громаду міста та не вжили заходів для утримання з покупців та сплати до Державного бюджету України податку на додану вартість. У результаті цього державі завдано збитки на суму 480 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків, зборів, інших обов’язкових платежів)



    В Автономній Республіці Крим працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника закритого акціонерного товариства. Він з грудня 2004 року по вересень 2005 року реалізував за заниженою вартістю майно зазначеного товариства товариству з обмеженою відповідальністю (директор якого – син правопорушника), приватному підприємцю (яка є дружиною правопорушника) та приватному підприємцю, чим завдав збитки ЗАТ на загальну суму понад 1,2 млн. гривень. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем, перевищення влади або службових повноважень)



    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито співробітника товариства з обмеженою відповідальністю. Він, спільно з керівником юридичного відділу іншого товариства з обмеженою відповідальністю, підробив документи щодо кредиторської заборгованості власного ТОВ перед фізичними та юридичними особами, й намагався заволодіти об’єктом незавершеного будівництва згаданого підприємства та земельною ділянкою площею 4,1 га. Таким чином ТОВ завдано збитки на суму 1,2 млн. гривень. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство)



    На Тернопільщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб державного підприємства. Вони в 2007 році отримали в банку 200 тис. грн. кредиту, й, у порушення вимог Закону України “Про заставу”, незаконно реалізували заставне майно (алкогольні напої), чим завдали збитки банківській установі на загальну суму 252,8 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.3 ст.365 КК України (зловживання владою або службовим становищем)



    В Чернівецькій області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб управління капітального будівництва. Вони навмисно допустили завищення вартості виконаних робіт з будівництва очисних споруд, чим завдали збитки державі на суму 114,5 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).



    МВС України



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    СРОЧНАЯ НОВОСТЬ: УКРАИНКА ВЫИГРАЛА ДЕЛО, СВЯЗАННОЕ С КОРРУПЦИЕЙ (FOTO)

    УЖГОРОД, УКРАИНА (BosNewsLife) — Христианка, получившая известность благодаря своей борьбе с коррупцией, широко распространенной в украинской области на границе с Европейским Союзом, выиграла дело против местных властей города Ужгорода. Решение суда, о котором BosNewsLife узнало в субботу 28 июня, может стать прецедентом в судебных исках против местных чиновников.Продолжение: http://www.bosnewslife.com/russian

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    СРОЧНАЯ НОВОСТЬ: УКРАИНКА ВЫИГРАЛА ДЕЛО, СВЯЗАННОЕ С КОРРУПЦИЕЙ (FOTO)

    УЖГОРОД, УКРАИНА (BosNewsLife) — Христианка, получившая известность благодаря своей борьбе с коррупцией, широко распространенной в украинской области на границе с Европейским Союзом, выиграла дело против местных властей города Ужгорода. Решение суда, о котором BosNewsLife узнало в субботу 28 июня, может стать прецедентом в судебных исках против местных чиновников.Продолжение: http://www.bosnewslife.com/russian