ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Митний пункт пропуску "Рава-Руська" обладнали системою рентгенівського сканування

    20 квітня 2024 субота
    75 переглядів
    ПП "Рава-Руська" на кордоні з Польшею.

    До пункту пропуску „Рава-Руська” надійшли три перших сканери Rapiscan Eagle M4507.

    Як повідомляє прес-служба Державної митної служби, у вересні результативно завершився тривалий переговорний процес Держмитслужби із Європейським Союзом щодо надання технічної допомоги на підвищення спроможностей українських митників. В рамках проекту „Поставка мобільного інспекційного обладнання та систем рентгенівського сканування митним службам Білорусі, України та Молдови” Україна отримає 9 мобільних рентгенівських сканерів вартістю більше 1,5 млн. євро кожний.
    Планується, що після завершення процедур оформлення та проведення навчання мобільні сканери будуть використовуватись в пунктах пропуску через державний кордон „Рава-Руська”, „Краковець”, „Ягодин”, „Кучурган”, „Одеса-порт”, „Порубне”, „Бачівськ”, „Ужгород” та „Чоп”.

    Дане високотехнологічне обладнання призначене для виявлення та попередження незаконного переміщення великогабаритних вантажів.

    Система Rapiscan Eagle M4507 – це унікальне поєднання рентгена високої енергії з експлуатаційною гнучкістю всепогодної системи, яка може переміщуватись дорогами загального користування. Eagle Mobile змонтована на базі звичайної вантажівки і підтримує формування рентгенівського зображення в спеціально обладнаній кабіні оператора. Система містить усі компоненти і можливості, необхідні для сканування контейнерів, транспортних засобів і широкого діапазону вантажного автотранспорту, а також створює зручні умови для роботи в кабіні водія і кабіні огляду. Eagle Mobile забезпечує аналіз, зберігання та передачу інформації, отриманої в результаті сканування вантажів та роботи з супровідними документами.До пункту пропуску „Рава-Руська” надійшли три перших сканери Rapiscan Eagle M4507

    Система Eagle Mobile призначена для роботи 24 години на добу, 7 днів на тиждень і при цьому може забезпечувати сканування 20 великогабаритних об’єктів на годину.

    Мобільні рентгенівські системи розширять можливості митників у здійсненні ретельного неруйнівного огляду транспортних засобів і контейнерних вантажів і, таким чином, сприятимуть виявленню порушень митного законодавства і фактів незаконного переміщення товарів, прискоренню процесу митного оформлення тощо.
    Гла-Інфо

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору