ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Львівські митники впіймали двох контрабандистів з 5000 пачок сигарет

    23 квітня 2024 вівторок
    54 переглядів

    Сьогодні вночі на митному посту «Рава-Руська – Гребенне» (Львівська обл.) у двох автомобілях виявлено понад 5 тис. пачок цигарок, - повідомляє прес-служба Львівської митниці.

    Спочатку підозра про переміщення контрабанди впала на власника автомобіля «Вольво» з напівпричіпом. Під час спільного митного та прикордонного контролю в боксі поглибленого догляду було виявлено, що конструктивні порожнини зовнішніх профілів транспортного засобу, яким керував громадянин України, наповнені цигарками. Ще сигарети лежали в ніші під підлогою вантажного відсіку напівпричіпа. Аби їх туди заховати, «розумник» здогадався демонтувати підлогу, а потім акуратненько її встановити. Вивезти у Республіку Польщу через митний кордон України незадекларовані 4 тис. 950 пачок цигарок марки «L&M» вартістю 12 тис. 375 грн шахраю не вдалося.
    В іншому випадку громадянин Польщі намагався вивезти 500 пачок сигарет у конструктивних порожнинах автомобіля «Фольксваген Пасат».
    За цими фактами складено протоколи про порушення митних правил. Цигарки та автомобілі, які було використано для приховування вантажу, загальною вартістю понад 200 тис. грн. вилучено.
    "ГалІнфо"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору