ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті податківці прикривають нелегальний гральний "бізнес"

    20 квітня 2024 субота
    23 переглядів

    У Тячівському районі Закарпатської області податковими міліціонерами вилучено 11 гральних апаратів і електронну рулетку: цим "бізнесом" місцеві підприємці займалися незаконно.

    5_0.jpgПрацівниками податкової міліції Закарпаття під час проведення заходів у рамках операцій "Акциз" та "Контрабанді – Стоп" оглянуто приміщення кафе у Тячівському районі. Власник кафе – приватний підприємець Г., місцевий мешканець, сфера діяльності – технічне обслуговування автомобілів, роздрібна торгівля алкогольними напоями та тютюновими виробами.
    Оглядом виявлено 5 гральних апаратів "ROYAL" та "GAMA" в робочому стані без ліцензій на право зайняття підприємницькою діяльністю у сфері грального бізнесу та документів, що засвідчують їх власника або походження. Гральні апарати орієнтовною вартістю 25 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання. Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.
    Працівниками податкової міліції оглянуто також приміщення кафе у Тячівському районі. Власник кафе – приватний підприємець З., місцевий мешканець.
    Оглядом виявлено 6 гральних апаратів та одну електронну рулетку (усе в робочому стані) без ліцензій на право зайняття підприємницькою діяльністю у сфері грального бізнесу та документів, що засвідчують їх власника або походження. Гральні апарати та електронна рулетка орієнтовною вартістю 50 тис. грн. вилучено та передано на відповідальне зберігання. Матеріали знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством, повідомили UA-Reporter.com в управлінні податкової міліції ДПА України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору