ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГАНДБОЛ. Ужгородські "Карпати" двічі програли львівській "Галичанці"

    19 березня 2024 вівторок
    54 переглядів

    Гандболістки львівської “Галичанки”, попри фінансові труднощі в клубі, все-таки поїхали до Ужгорода, де провели календарні матчі жіночого чемпіонату України проти місцевих “Карпат”.

    Прощальні матчі за “Галичанку” для майстринь ручного м’яча видалися вдалими – дві перемоги у двох поєдинках.

    Перший матч для “галичанок” проти “Карпат” видався вкрай напруженим. Рівна боротьба на майданчику точилася до останніх хвилин гри, але львів’янки довели свій вищий клас і заслужено перемогли – 33:29. А у повторній зустрічі боротьби не вийшло. Прощальна гра для “основи” “Галичанки” завершилася погромом ужгородських “Карпат” – 38:22.

    “Перед поєдинками із “Карпатами” ми не знали, чи поїдемо на ігри в Ужгород, все вирішувалося в останній момент. Однак поїхали і двічі перемогли, – розповідав кореспонденту “ВЗ” директор “Галичанки” Богдан Гасюк. – Тепер також невідомо, чи зіграємо домашні матчі із київською командою “СКІФ-ДЮСШ-21”, які заплановані на 30-31 січня. Можливо, пропустимо якісь ігри для реформування складу”.

    Після двох перемог в Ужгороді “Галичанка” знову очолила турнірну таблицю жіночої Суперліги. Однак, швидше за все, зберегти лідерські позиції потенційному чемпіону України не вдасться, адже усі гравці, отримавши статус вільних агентів, у пошуках нових клубів. Як повідомляє прес-служба “Галичанки”, білоруски Лілія Артюхович та Анастасія Каменщикова повертаються додому, Наталя Туркало також має пропозицію із Білорусі, Вікторія Ульянич повертається в Азербайджан, Регіна Шимкуте (на фото справа) та Ольга Ващук спробують працевлаштуватися в австрійському “Хіпобанку”, а Ірина Глібко планує дограти сезон в Ужгороді.

    “Уже фактично усі гандболістки покинули розташування команди, - продовжує Богдан Гасюк. - Якщо до наступних ігор залишаться 2-3 гравці основи, то, можливо, вони зіграють у наступних матчах. Також будемо шукати гравців любительського рівня, або тих, які раніше виступали на високому рівні”.
    "Високий Замок"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору