ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді говоритимуть про транскордонну співпрацю на нових східних кордонах ЄС

    20 квітня 2024 субота
    86 переглядів

    Регіональний філіал Національного інституту стратегічних досліджень в Ужгороді за підтримки Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні 15-16 квітня проводить міжнародну конференцію "Транскордонне співробітництво на нових східних кордонах ЄС".

    В Ужгороді говоритимуть про транскордонну співпрацю на нових східних кордонах ЄСЯк повідомила UA-Reporter.com директор Регіонального філіалу Національного інституту стратегічних досліджень в м. Ужгороді Світлана Мітряєва, на конференції обговорюватимуться питання транскордонного співробітництва в системі міжнародних відносин та в рамках Карпатського Єврорегіону.

    Особлива увага буде приділена необхідності концептуальних змін в системі транскордонного спіпробітництва, з огляду на запровадження нових інструментів "Східного партнерства". Конференція забезпечить платформу для обговорення ролі транскордонного співробітництва як важливого чинника європейської інтеграції України.

    До обговорення цих питань залучені відомі експерти України, Угорщини та Словаччини, Посольства України в Словацькій Республіці, органів державної влади та місцевого самоврядування України, Угорщини та Словаччини, представники Карпатського Єврорегіону, Генеральних консульств Угорщини та Словаччини в Закарпатській області, регіональні експертні еліти, науковці, представники неурядових громадських організацій та ЗМІ.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору