ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські цигани гвалтують жінок на Прикарпатті

    25 квітня 2024 четвер
    26 переглядів

    Увечері минулого понеділка на Івано-Франківщині до чергової частини Пасічнянського відділення міліції телефоном надійшло повідомлення від випадкового свідка про вчинення пограбування перехожої дівчини.

    Вже за кілька хвилин міліцейська слідчо-оперативна група прибула до вказаного місця – на вулицю Галицьку поблизу моста через річку Бистрицю Солотвинську. Утім, ситуація виявилася не такою простою, як видавалося на перший погляд.

    На березі річки міліціонери виявили непритомну дівчину з тілесними ушкодженнями. Потерпілу терміново доправили до лікарні. З’ясувалося, що невідомці не лише пограбували та побили її, але й згвалтували свою жертву.

    Тим часом міліціонери прочісували прилеглу територію у пошуках зловмисників. Неподалік місця вчинення злочину працівники міліції знайшли сумочку, яку грабіжники вже встигли “почистити”. Самих нападників за “гарячими слідами” міліціонерам виявити не вдалося. Не доводилося сподіватися на суттєву допомогу й від потерпілої дівчини, що ще не оговталася від пережитого. Попри це івано-франківським оперативникам все ж вдалося натрапити на слід підозрюваних. Вже до закінчення наступного дня в ході оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до скоєння цього злочину можуть бути причетні молоді особи ромської національності - вихідці із Закарпаття. Обох підозрюваних затримали тієї ж доби.

    Як пояснили затримані, вони мали намір лише пограбувати дівчину, а до насилля вдалися, коли потерпіла почала чинити опір. Наразі перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів, повідомляє Зорина Кречко із ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору