ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потяги будуть ходити під ”конвоєм”?

    20 квітня 2024 субота
    33 переглядів

    Опитування засвідчило потребу збільшення патрулів у електричках та стовідсоткового міліцейського супроводу у потягах дальнього сполучення.

    Управління МВСУ на Львівській залізниці провело опитування громадської думки серед працівників підприємств дирекцій Львівської залізниці та пасажирів стосовно правопорядку на вокзалах і в потягах, а також оцінки діяльності транспортної міліції за другий квартал 2009го. Способом анонімного анкетування за місцем роботи залізничників та пасажирів у потягах і на вокзалах опитали понад півтисячі осіб у 12ти лінійних відділах управління. Зокрема, на ст. Львів, Стрий, Тернопіль, Рівне, Здолбунів, Сарни, ІваноФранківськ, Чернівці, Ужгород, Чоп та Мукачеве.

    Як повідомила "Пошті" керівник пресцентру УМВСУ на Львівській залізниці Тетяна Прилепська, 43% респондентів зазначили, що стан правопорядку на залізниці покращився, 37% - що не змінився, 5% вважають, що погіршився.

    Результати зрізу про оцінку діяльності міліції Лінійного управління на Львівській залізниці свідчать: кожен другий із опитаних оцінює роботу правоохоронців позитивно; 5% називають їх працю незадовільною; ще 21% - не визначився. Тим часом найгірший показник щодо незадовільної думки про роботу міліції був по ІваноФранківській дирекції - це лінійні відділи на ст. ІваноФранківськ (15%), Львівській дирекції - ЛВ на ст. Стрий (13 %) та ст. Львів (11%) та Рівненській дирекції - ЛВ на ст. Рівне (9 %).

    34% опитаних відзначили оперативність міліціянтів, 28% - професіоналізм, 10% - чуйність у ставленні до громадян. Поза тим, 6% вказали на байдужість працівників транспортної міліції, 4% - некомпетентність, по 3% - на грубість у спілкуванні та корумпованість. Серед опитаних, які зверталися до мiлiцiї з будьяких питань, цілковито задоволенi її реагуванням 56% громадян, 35% - частково задоволенi, тоді як 9% - незадоволені. Найбільш поширеними причинами незадоволення залишаються: надмірна тяганина під час розгляду справи (61%), тим, що питання залишилось невирішеним (11%), байдужістю, відвертим небажанням допомогти (9 %), некоректністю й грубістю (7%).

    Респонденти вважають, що найефективніше співробітники львівської транспортної міліції працюють на підтримання громадського порядку (37%) та розкриття майнових злочинів (15%). Відповідаючи на запитання, чи достатньо правоохоронців для підтримання належного правопорядку, 90% висловили думку про недостатню їх кількість на вокзалах, станціях та у потягах. За словами Тетяни Прилепської, опитані певні: насамперед варто збільшити кількість патрулів в електричках та на 100% охопити міліцейським супроводом потяги дальнього сполучення. "Патрулі потрібні, аби убезпечити пасажирів від крадіжок особистого майна та хуліганств", - додає співрозмовниця.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости