ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Афганець намагався нелегально потрапити із Закарпаття до Словаччини

    27 квітня 2024 субота
    67 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, на Закарпатті прикордонники затримали порушників кордону – громадянина Афганістану та 3 українців.

    17365.jpgГромадянина Афганістану прикордонний патруль затримав на ділянці відділу прикордонної служби «Ужгород». Він намагався таким чином потрапити до сусідньої Словаччини. Документи у іноземця відсутні. Наразі із затриманим проводяться фільтраційно-перевірочні заходи.
    Ще один випадок трапився сьогодні, 25 грудня на пункті пропуску «Рава-Руська». Громадянин України повертався з Польщі і заїхав до пункту пропуску для проходження прикордонно-митного оформлення. Під час візуального огляду транспортного засобу прикордонники звернули увагу на той факт, що автомобіль «Мітсубісі», на якому їхав українець, був доверху заповнений речами, що ускладнювало можливість огляду. Тому в цьому випадку був застосований спеціальний собака Перрі з пошуку зброї та вибухових речовин. Перрі спрацював на наявність в салоні автомобіля зброї. Після чого автомобіль оглянули прикордонники та митники та виявили пневматичну гвинтівку 5,5 мм. В цих двох випадках зброя була вилучена.

    На Закарпатье задержаны две групы нелегалов из Азии, среди них четверо детей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору