ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лінійний відділ міліції в Ужгороді нагадує: «Пасажири, будьте обережними, адже злодій не спить»

    28 березня 2024 четвер
    53 переглядів

    Як повідомили кореспонденту UA-Reporter.com співробітники Лінійного відділу міліції на станції Ужгород УМВС України на Львівській залізниці, їхнє управління залишається стурбованим станом особистої безпеки громадян, які подорожують залізничним транспортом та перебувають у залах очікування.


    Покращити ж стан безпеки мандрівників залізничної колії можна завдяки спільним зусиллям органів внутрішніх справ та громадськості.

    Як свідчить практика, більша частина правопорушень зумовлена людською безпечністю та самовпевненістю. Інколи ми самі даємо злочинцям можливість здійснити крадіжку.

    Щоб попередити та запобігти злочинним посяганням, лінійний відділ на ст. Ужгород рекомендує: їдучи в потязі міжобласного сполучення чи електропоїзді або перебуваючи в залі очікування, будьте обережними та не хизуйтеся дорогими мобільними телефонами, не залишайте відкритою валізу з документами, коштовними речами та гаманцями, не кидайте речі без нагляду та не просіть приглянути за ними малознайомих осіб.

    Сумку намагайтеся тримати якомога ближче до себе, особливо у тих випадках, якщо в ній ви тримаєте цінні речі чи документи. Якщо ж у вас все таки зникли речі або ви зазнали нападу, постарайтеся запам’ятати прикмети злочинця і, по можливості, відразу повідомте про скоєне у міліцію. Ми завжди готові надати вам допомогу.

    Телефон чергової частини ЛВ на ст. Ужгород працює цілодобово: 69-20-45.
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору