ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як відновити свій імейл

    28 березня 2024 четвер
    64 переглядів
    Скриньки в електронній пошті FREEMAIL від UKR.NET ніколи не видаляються

    Ви завжди можете відновити свою поштову скриньку на FREEMAIL.ukr.net, навіть якщо не користувались нею протягом довгого часу.


    Що робити, якщо поштова скринька Вам уже не потрібна? Більшість поштових сервісів запропонують просто видалити еккаунт. При цьому, як правило, буде видалено і весь його вміст, а доступ – заблоковано. Проте раптом ця пошта знадобиться Вам з часом, і Ви захочете відновити користування нею? У такому випадку доведеться зв’язуватись зі службою підтримки або дотримуватись спеціальних інструкцій. А деякі поштові сервіси взагалі не передбачають відновлення еккаунта.
    Скриньки в електронній пошті FREEMAIL від UKR.NET ніколи не видаляються. Якщо не заходити туди більше 90 днів, вона просто перестане приймати вхідні повідомлення, проте зберігатиме всі листи. Тому якщо Ви захочете повернутись – Ваша скринька на FREEMAIL.ukr.net буде до Ваших послуг.



    Довідка UA-Reporter.com

    Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). В електронній пошті FREEMAIL від "УКРНЕТ" зареєстровано більш ніж 7 млн скриньок. Щодня FREEMAIL доставляє 2,6 млн й відправляє близько півмільйона листів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости