ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Шестеро "мушкетерів" обікрали склад підприємця на Закарпатті

    23 квітня 2024 вівторок
    33 переглядів

    На днях 30-річному підприємцю з Довгого Поля (Закарпатська обл.), довелося пережити неабиякий шок, коли він завітав до свого складу, розташованого в селищі Середнє. Господар відразу помітив, що за час його відсутності у складі хтось добре «отоварився».



    Негаючи часу, чоловік зателефонувавши в міліцію, заходився підраховувати збитки.
    Отримавши повідомлення від приватного підприємця, начальник Ужгородського райвідділу УМВС України в Закарпатській області Віталій Шимоняк доручив зайнятися розкриттям злочину дільничним інспекторам лейтенантам Павлу Мурзі, Івану Палюху, капітану Михайлу Синкуличу та помічнику дільничного Ярославу Жирошу.
    Як повідомили кореспондентам UA-Reporter.com Ужгородському райвідділі УМВС України в Закарпатській області, коли правоохоронці прибули на місце злочину, потерпілий повідомив, що зі складу зникли одяг, взуття, чотири газонокосарки, дитячі іграшки, товари побутової хімії та інше. Загальна сума збитку становить понад 30 тис. грн.
    Вжитими заходами правоохоронці до ранку зуміли знайти та затримати підозрюваних у вчинененому злочині. Як зясувалося, обікрали підприємця шестеро мешканців Середнього віком від 16 до 30 років.
    Наразі речові докази вилучено, всі деталі справи встановлює слідство. За скоєний злочин «мушкетерам-позичальникам» доведеться відповідати по закону.
    Т. Горянка,
    В. Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору