ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський ліцей "ЛІДЕР" переміг у першому обласному змаганні серед команд КВК юних інспекторів руху (ФОТО)

    01 травня 2024 середа
    60 переглядів
    В Ужгороді грали в КВК юні інспектори руху

    10 грудня в Ужгороді пройшли перші обласні змагання серед команд КВК юних інспекторів руху (ЮІР) Закарпаття.


    Відбулося свято сміху в Палаці дітей та юнацтва за підтримки Державтоінспекції Закарпаття, Закарпатської обласної організації "Спілка автомобілістів", управління освіти і науки та управління у справах молоді та спорту Закарпатської ОДА, молодіжної громадської організації "Ініціатива Ужгорода", "Кузовного ательє" Руснак Я. Я. ПП, "Chio".

    На "першу ластівку" відгукнулося чимало навчальних закладів області. Як розповіла керівник служби зв'язків з громадськістю ВДАІ УМВС України в Закарпатській області капітан міліції Анна Трофімчук, заявки на участь у конкурсі продовжували подавати навіть після закінчення реєстрації учасників. Усього в КВК взяли участь 10 команд "Юірівців" - "Супермен" ліцею "ЛІДЕР" м. Ужгород (ЗОШ №20), "Рух за правилами" Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів, "Безпечний перехід" Ракошинської ЗОШ (Мукачівський р-н), "Інспектор" Міжгірської ЗОШ №1, "No comments" Берегівської ЗОШ №5, команда із Свободівської ЗОШ (Берегівський р-н), "ВДІ" ("Вірні друзі інспекторів") Олешницької ЗОШ (Виноградівський р-н), "Світлофор" Мукачівської ЗОШ №1 ім. О. С. Пушкіна,"БЕМС" ("Бойові, енергійні, молоді, симпатичні") Мукачівського аграрного коледжу й "Інспектор" Великолазівської ЗОШ (Ужгородський р-н). Вони протягом 3 годин, в жартівливій формі, пригадали глядачам Правила дорожнього руху.
    Оцінювало виступи юних і кмітливих інспекторів руху досвідчене та мудре журі у складі керівника служби зв'язків з громадськістю ВДАІ УМВС України в Закарпатській області капітана міліції Анни Трофімчук, голови ЗОО "Спілки автомобілістів" Руслана Афанасьева, старшого спеціаліста управління освіти та науки Закарпатської ОДА Євгена Грабара, керівника гуртка "Школи молодого лідера" (ПАДІЮН) Іванни Фешко та головного спеціаліста управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Закарпаття Миколи Щадея.
    Відбулося КВК "юірівців" у 2 етапи: перший - "Привітання", другий - "Домашнє завдання". Як і годиться, у "Привітанні" молодь та дітвора у веселій формі представили свої команди, пожартували над співробітниками Державтоінспекції, неуважними пішоходами та автомобілістами. Найкраще це вдалося ужгородському ліцею "ЛІДЕР". Яскравими були виступи й команд "No comments", які здивували та захопили увагу присутніх своїм заводним танцем; "ВДІ" та "Світлофор", котрі розвеселили глядачів своїми казково-напутніми історіями за участі бабці Шапокляк та зіркового дуету Баби Яги та Кощея Безсмертного.
    Цікавими були і "Домашні завдання" закарпатських юних інспекторів. Присутні побачили і подорожі казковим минулим, і веселих невгамовних гонщиків, і програму "Без Табу" Ольги Герасимюк та інші яскраві молодіжні сценки.
    У результаті, найкмітливішими та найвеселішими виявилися учні ужгородського ліцею "ЛІДЕР". Вони отримали цінні подарунки та оздоровчий відпочинок в одому із закарпатських санаторіїв. Усі команди-учасники одержали на пам'ять грамоти, смачні торти із символікою ДАІ та чіпси.
    Як зазначили наприкінці КВК Анна Трофімчук та Євген Грабар, вміло пожартувати - це досить важко. Але команди із цим завданням впоралися.

    Т. Горянка,
    В. Попович



    22.JPG
    44.JPG
    55.JPG
    66.JPG
    77.jpg
    88.JPG
    99.jpg
    101.JPG
    102.JPG
    103.JPG

    11.jpg
    12.JPG
    13.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору