ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чи можливий мир на Донбасі до кінця цього року?

    03 мая 2024 пятница
    Аватар пользователя Кирило Сахнюк

    Минуло вже більше року з того часу, коли Зеленський і "слуги народу" отримали майже необмежені можливості втілювати в країні те, що вони вважали за потрібне. Як результат, зараз зрозуміло, що вже навіть теоретично вони не зможуть втілити в життя жодне зі своїх передвиборчих гасел.
    "Кінець епохи бідності" завершився падінням економіки. Справи проти попереднього президента Порошенка розвалюються в суді, засідання якого все більше схожі на вистави в театрі абсурду.
    "Нові обличчя "змінюються добре забутими"старими". На противагу красиво змальованої казці, за що б не бралися Зеленський і його команда, все було бездарно розтрачено і зруйновано. І люди це розуміють. Як рейтинг Зеленського, так і рейтинг "слуг народу" невпинно і невблаганно падає.
    Єдиною рятівною паличкою для цієї влади залишається питання миру. І тому вони готові втілювати його за всяку ціну.
    Однак ключ від "миру" в значенні припинення бойових дій лежить в Кремлі. Це був змушений визнати навіть Зеленський, який свого часу розповідав мантри про "попередників, що наживалися на війні".
    Розуміючи, що для команди Зеленського примарна перспектива "миру" – це, по суті, останній шанс залишитися на плаву і отримати хоч якийсь результат на місцевих виборах цієї осені, вони можуть піти ва-банк.
    Зеленському не потрібні всі ці військові провокації з українського боку фронту, і якщо він зуміє це провести, то його гасло "досить стріляти, давайте займемося економікою" може отримати деяку практичну реалізацію. Вже буде непогано, якщо припиняться обстріли і пожвавляться економічні взаємини між народними республіками Донбасу і Україною.