ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Чергове відкрите звернення Ратушняка до Ющенка

    28 марта 2024 четверг
    82 переглядів

    Шановний пане Президенте! Вкотре нагадую Вам, що на Закарпатті Вашими ж руками впроваджено мафіозно-злочинний режим фірми «Барва», засновником і директором якої є горезвісний В. Балога, який, знову ж таки з Вашої легкої руки, з так званою освітою комірника призначений на посаду міністра МНС.

    Його фаховість не потребує коментарів. Всі адміністрації, силові, фіскальні й контролюючі органи державної влади в області віддані саме представникам цього ОЗУ, що нічого спільного з елементами демократії не має. 10 %-ний рейтинг НСНУ в області після 80 % у третьому турі — це яскрава реакція суспільства на Вашу регіональну кадрову політику.

    Замість відповідальності за цілу низку злодіянь проти закарпатців, фальсифікації на виборах та референдумі, низку нерозкритих вбивств тих, хто співпрацював з Балогою в тіньовій економіці й розкраданні державних коштів, Ви зводите цю особу в ранг міністра, а його холуя — О. Гаваші — на посаду голови ОДА. Поясніть громадськості, яким чином шкільний лаборант з нульовим рейтингом вписується у Ваші обіцянки щодо призначення на владні посади виключно через механізм погодження з громадськістю і виключно рейтингових та авторитетних постатей. Цей біосуб’єкт єдине, чим відомий, то це вірним слугуванням разом з Балогою партії СДПУ(о), а також брутальним вигнанням ректорату УжНУ зі словами «свинячою ходою» (мова оригіналу), протиправними наказами у сфері освіти, культури, бандитським впровадження свого чергового «барвистого» кадру на керівництво Облфармації і здібністю казати на чорне біле, якщо за це заплатили.

    На сьогодні це угруповання, злочинно використовуючи владу, готує повномасштабну фальсифікацію наступних виборів 2006 р. Ним узурповані всі бюджетні ЗМІ краю. Неугодних цькують силовиками і криміналітетом, цькують і переслідують членів, зокрема, і Народної партії Литвина.

    ОЗУ Балоги — «Барви» дійшло до того, що вустами О. Гаваші озвучується маячня про те, ніби я оббивав пороги задля посади голови ОДА й, мовляв, В. М. Литвин не погодився на мою кандидатуру.

    По-перше. Я ніколи цього не робив і робити не буду. Мені від Вас НІЧОГО не треба. Не кланявся ні перед Кучмою і Медведчуком, і перед Вами кланятися не буду. Хоча пропозиції й домовленості надходили неодноразово від Вас і п. Пинзеника, які Ви, як і всі тези Майдану, не виконали.

    Друге. Ви чудово знаєте, що на відміну від Ваших холуїв балог, гаваші, нелегітимних мерів типа Петьовки й інших я ні на йоту не створений з хабарництва, казнокрадства, здирництва та інших «чеснот», з яких на 100 % складені вищезгадані особи, як і вся «Барва», якій Ви віддали всю владу в регіоні. Так само чудово знаєте, що в економіці й державних справах я показав себе здібним менеджером і при цьому не заплямував свої руки й совість жодною нечесною гривнею. І цей незаперечний факт знає весь регіон.

    Третє. Я ніколи не опущуся до рівня шантажиста задля досягнення своїх особистих цілей на відміну від Балоги, який поширює чутки про Вашу зобов’язаність перед ним за брехню доктора Корпана щодо так званого отруєння. Адже саме в Мукачеві працював цей доктор тривалий час до еміграції.

    Четверте. Зухвала заява Гаваші щодо нібито дій В. М. Литвина є заздалегідь брехнею, оскільки це не рівень спікера парламенту — вести розмови в присутності гавашіїв.

    Володимир Михайлович Литвин — постать загальнонаціонального рівня, яка займається політикою і законодавчою діяльністю на національному і геополітичному рівні. В. М. Литвин — це не менший за Вас фрагмент загального проекту, їм’я якого — ПЕРЕМОГА ПОМАРАНЧОВОЇ РЕВОЛЮЦІЇ. Тому було би до Вашої честі прикрити пельки посіпакам рівня Балоги і Гаваші щодо апелювань до Володимира Михайловича. Якщо ж це суто медична проблема молодиків — допоможіть їм. Це буде по-людськи зрозуміло і позитивно сприйнято суспільством.

    І надалі залишаю за собою право апелювати на брехні й провокації Ваших підлабузників саме до Вас. Для них — забагато честі.

    С. М. Ратушняк, народний депутат, Народний блок Литвина

    Газета "РІО" 28.10.2005

    Соратника екс-прем’єра П.Лазаренка — Сергія Ратушняка — ЗАСУДЖЕНО!

    Блудлива хода політичного авантюриста, або початок кінця ужгородського екс-мера

    Литвин робив усе, щоб Ратушняк не став головою Закарпатської ОДА
    Закарпатський політичний трилер "Хто голосніше "плюне"
    Ратушняк выступил против намерений Балоги и "Барвы" монополизировать власть на Закарпатье в "одних руках". И призвал мукачевский "клан" поделиться благами "оранжевой революции" с другими "субьектами".
    Ужгородський нардеп Сергій Ратушняк попередив народ України про ГКЧП та захистив чинного Прем’єр-міністра України, майбутнього Президента Віктора Януковича

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Аватар пользователя Гость