ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Цыгане призывают мэра Ужгорода к честному диалогу, иначе будет война

    03 мая 2024 пятница
    84 переглядів
    Цыгане шумною толпою пойдут жить к Виктору Погорелову

    Цыгане из ужгородского микрорайона "Радванка" написали сегодня, 15 августа, открытое письмо мэру Ужгорода Виктору Погорелову.


    И, как ромы утверждают в своем обращении, они намерены направить аналогичное письмо губернатору Закарпатья Александру Ледиде.

    Причиной инцидента стало то, что, как уже сообщалось, 14 августа 2013 года ужгородский городской совет дал ромской общине города две недели на решение проблемы самовольного занятия земельных участков и самовольного строительства в микрорайоне «Радванка».

    Напомним, что вчера мэр Ужгорода дал цыганам 24 часа на эвакуацию из "Радванки". Что из этого получится и получится ли вообще, узнаем в ближайшее время...



    99.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Циганам закони не писані . Што хотять , то роблять , де хочуть , там живуть . Айбо безусловнов умовов їх проживання має бути народ-донор , серед якого они паразитувуть . Заїдавуть свойих "жертв" , перелізавуть на инших . Но ни при яких умовах не бажавуть самі робити . Вто принціпіально . Й до чого туй демократія ? Товди таку демократію треба розпространити й на других паразитів . Запрітити тровити миши , пацкунів , уводити уши , блохи , таракани й т. п. . Пани-защитники й гуманісти заявіть за себе . Най би вас уті уши заїли , бо вто не гуманно їх тровити . Треба перевоспитовати . Гуманізм примінимий до інвалідів . А кой туніядці паразитувуть , а заумні придурки беруться їх йщи защищати , бо вто "модно" типирь , та треба защитників поселити серед свойих пудзахисних . Оби увіділи всьо зудну . Нараз би передумали .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Надо сделать, как несколько лет назад в Ясинях сделали, когда цыгане убили лесничего, со ЛЬвова ОМОН разгонял их как тараканов, дали 24 часа покинуть село иначе стреляют без предупреждения. Ведь обнаглели сволочи, люди боялись их, не так посмотрел могли и морду набить и хату спалить, терпели до смертного случая....выделите им резиденцию с колючей проволокой...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЛИШ ПОПРОВБУЙТЕ ШТОСЬ ЧИНИТИ ИЗ ЦИГАНЬМИ. МИ ИЗ РАТОМ ВАМ ПОКАЖЕМЕ. ОТО РАТОВИ РОДАКИ.

    Аватар пользователя uzhgorod_ua

    Комментарий: 

    рата сказал что ни одного цыгана не будет на его басейне А рата кто??? Рата-полуцыган, если кто незнает...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ну, губернатор напевно поможе, то ж основний електорат пр на Закарпатті.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ЛИШІТСЯ БІДНИХ ЦИГАН. БО НИ ЗНАЮ ШТО З ВАМИ УЧИНЮ. ОТО МОЯ МАЙ ДОРОГА МЕНШИНА.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    IЗ розмови з мером Йому. цI барони. - зонiвськI чо р ти. пох уй .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    войнов чагерам ничого пугати циганота тваръ серлива йих мусай приструнити чим скорше и не слухати европейсъких правнику пидерасу они уже в себе маютъ проблеми з ними

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    По відношенню до ромів нашій владі треба взяти приклад з Китаю! В цій країні є рекомендована владою кількість дітей в сімї! (при народженні ж кожної дитини "зверх норми" держава лишає сімю багатьох пільг, якими користуються сімї, що дотримуються рекомендованої норми !)
    Депутатам потрібно прийняти Закон- платити в циганських сімях "дитячі гроші" лише на перших двох або трьох дітей! Тоді роми перестануть народжувати безліч дітей заради отримання "дитячих грошей"( які держава бере з нас, з нашої праці- з наших податків!)
    Яке майбутнє чекає цих багаточисленних ромських дітей?(держава дасть їм житло, освіту,роботу?) Які проблеми чекають ужгородців при дальшому швидкому зростанні кількості ромів в місті?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний пане Небайдужий ужгородець! Перш за все хотів би вас спитати, що ви маєте на увазі, коли пишете ром. Я знаю два значення цього слова: 1. алкогольний напиток вироблений з цукрової тростини, 2. CD-ROM. Але те мені якось не входить у контест вами написаного. Чи там є якийсь скритий смисл?
    Чого ходити далеко у Китай? У нормальних європейських країнах запроваджено набагато раціональніші кроки: там не виплачують "дитячі гроші", але адекватно знижують податки ПРАЦЮЮЧИМ батькам, тобто знижають податки з їх річного прибутку! Чи це не найраціональнійший крок? Далі, ввести виборчий ценз на тих людей, які не платять певної суми з річного прибутку. Не даєш гроші у державну скарбинцю - не маєш права голосу!!!! А то тут пак вайди приводят за гроші своїх смердючих овечок, а за кілька серебряників їх голоси діставут мафіозні продажні політикани.
    Які проблеми чекають ужгородців при дальшому швидкому зростанні кількості ромів в місті? - питаєте ви. Величезнію. Антисанітарія, хвороби, нарост злочинності геометричною пргресією, повне вичерпання державних грошей відібраних від нормальних працюючих людей. Огляніться: нема ні однієї країни у Європі, яка би з ними не мала величезних проблем. Ці "недоторкані", які прийшли сюди з Індії, вже сотні років живуть серед нас, не сприймаючи цінностей цивілізациї, однако, здебільшого будучи неграмотними, вміють "вибивати" свої інтереси.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Простий чоловк!
    Приємно, що Ви теж небайдужа людина, не полінились висловити свої раціональні пропозиції! Повністю підтримую , ще б перетворити їх в закони! Бо поки більшість українців житимуть по принципу "моя хата скраю", перемін на краще годі чекати!
    Щодо назви циган- "роми". Родом вони з Індії, але в пошуках місць для проживання цигани в середні віки оселилися в Румунії (RОМаnia -виділено мною), де складали значну частину населення. З часом цигани на цій території опинились в становищі рабів .Отримали волю лише в 19 столітті, тоді й розбрелись массово по всій Європі! (хоча в Румунії проживає й зараз найбільша кількість циган-в порівнянні з іншими країнами) Більше на тему " цигани ,або роми"- почитайте, як я, хоча б Вікіпедію.
    До речі, аналогія з неграми-ті теж були в рабстві, мабуть, звідти йде відраза до праці ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Погоджуюсь на всьі 100%!
    В уювіть шо буде коли це ЧАДО виросте!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    витя выдели им на свалке место

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    рата сказал что ни одного цыгана не будет на его басейне

    Аватар пользователя УжА

    Комментарий: 

    В листі набір слів ні логічного тексту, ні закінчення. Бульдозерами зрівняти циганів з їх табором. Якщо мер цього не зробить буде балаболом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну пипец полный!!!!!! Дорожнеча та складність оформлення дозвільної документації!!!!! Да нахрен спалить эти самострои. Может еще на Довженка-Ракоци им разрешить участки занимать? У меня нет слов! Погорелов! Скорее выделяй бульдозеры, а пару канистр бензина и я пожертвую!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ДАЙТЕ ЦИГАНЬЮМ ПОКУЙ. НАЦІЯ ВИМИРЄ. БІДНІ ЦІГАНИ. УСІ НА НИХ НАПАДАЄТЕ. Я ЇХ ШКУДУЮ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    цим листом барон завуальовано послав Вітю на йух

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не но то просто жах..... Нормальні роботящі люди, які платять податки мають горбатитися все життя шоб шось мати, а цим паразитам всьо на шару подавай.. ЙДІТЬ РОБИТИ , А НЕ РОЗКОЗУЙТЕ ПРО ВОЙНУ.. Живите для того шоб кожен рік народжувати дітей і получати Гроші=)) якшо Державна влада не візьме Ромів в Тиски то буде така ситуація як у Франції з АРАБАМИ..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А може їх просто хорошати як свиний,та позераш через пару году і проблеми не буде