ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Долучитися до розробки стратегії розвитку економіки рідного краю закликають на Закарпатті

    28 апреля 2024 воскресенье
    52 переглядів

    Закарпатська обласна адміністрація спільно із проектом «Регіональне самоврядування та розвиток» запрошує кожного із вас долучитися до розробки стратегії розвитку економіки Закарпаття.

    Свої пропозиції щодо розвитку найважливіших економічних об’єктів і напрямів у краї можна надсилати за електронною адресою: [email protected]. Усі пропозиції будуть розглянуті експертами, які формують Регіональну Стратегію розвитку Закарпатської області до 2015 року за пріоритетом „Формування конкурентноздатної та життєздатної економіки”.

    Від громади (бізнесу, громадських організацій та державного сектору) очікується відгук щодо об’єктів економіки краю, а також пропозиція можливого партнерства з боку бізнесу.

    При поданні пропозицій бажано повідомляти можливий внесок з боку бізнесу і громади (земельні ділянки, інфраструктурне забезпечення, консультаційні послуги щодо розробки інвестиційних проектів, оформлення дозволів та реєстрації, підготовка робочої сили та інше).

    Після загального затвердження списку об’єктів остаточний відбір партнерів для реалізації проектів на засадах можливого фінансового чи іншого залучення буде здійснюватися додатково.

    Серед таких об’єктів, які наразі пропонуються — відкриття філій та нових машинобудівних підприємств, підприємств з глибокої переробки кукурудзи, з переробки яблук для отримання пектинового порошку, з переробки виноградних кісточок для отримання олії, з переробки ягід та грибів, розширення існуючих підприємств для утилізації та переробки відходів деревини в єдиному виробничому циклі, завод з утилізації побутових відходів, виробництво вапнякового добрива для зменшення кислотності ґрунтів, відкриття філія швейних підприємств у гірських районах тощо. Називаючи об’єкт, вказуйте його орієнтовне місце розташування та приблизний план його створення.
    Спільний формат пропозицій операційних програм регіональної стратегії Закарпаття виробляли в Ужгороді
    Визначено 5 основних стратегічних цілей розвитку Закарпатської області
    Закарпаття займає особливе місце на карті Української держави...
    В Ужгороді дискутували, що принесе Україні угода про вільну торгівлю з Євросоюзом — добро чи зло?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору