ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два контрабандисти із Росії гнали через українсько-словацький кордон "цигарковий порожняк" (ДОПОВНЕНО)

    23 апреля 2024 вторник
    60 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", вчора, 3 березня, на митному посту “Ужгород” було затримано дві вантажівки, в колесах яких інспектори виявили 474 блоків контрабандних цигарок вітчизняного виробництва.

    Однак пізніше, того ж дня, ужгородські митники провели поглиблений огляд третьої вантажівки марки “Даймлер-Крайслер”, в колесах якої також виявилися приховані від митного контролю 166 блоків сигарет марки “Мальборо”.

    Схоже, що всі троє водіїв з Ростовської області (Росія), їхавши транзитом через Україну до Австрії за товаром, вирішили непогано підзаробити на відомій контрабандній схемі – перепродажу тютюнових виробів за кордоном. Нашпигувавши передні та запасні колеса порожніх напівпричепів вантажівок цигарками, росіяни сподівались безперешкодно перетнути українсько-словацький кордон. Проте митники миттєво викрили ділків і за допомогою приладу для вимірювання густини предметів (детектор контрабанди) виявили у 8 колесах 607 блоків сигарет. Після здійснення демонтажу та бортування кожного з коліс, можна було дістатися до прихованих у кожному з них 83-х блоків цигарок.

    Порушники визнали, що особисто приховували сигарети. Відтак складено 3 протоколи про порушення митних правил за ст.52 Митного Кодексу України. Тютюнові вироби на суму майже 29 тис.грн та 3 вантажівки, загальною вартістю 1,9 млн.грн, вилучені.

    Вікторія СЕНГЕТОВСЬКА, прес-секретар Ужгородської митниці
    Два контрабандисти з Росії на КПП "Ужгород" намагалися "запудрити мізки" українським митарям. Не вдалося!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору