ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Фу, как низко! Карман не прижало?": В Ужгороде журналистка попала в громкий скандал из-за своего сюжета (ФОТО, ВИДЕО)

    26 апреля 2024 пятница
    82 переглядів
    На Закарпатье журналистку массово осуждают в соцсетях из-за "бессердечного" сюжета

    Такси в областном центре - сколько из водителей имеют лицензии и что грозит тем, кто хочет перевозить пассажиров нелегально? Журналистка телеканала "Сириус" Диана Фуско проверила работу нелегальных перевозчиков на себе.

    Кроме того, девушка присоединилась к рейду по проверке таксистов и узнала, что заставляет их работать нелегально. Что из этого получилось - смотрите в сюжете.

    Однако после выхода этого сюжета в эфир, соцсети взорвались гневными комментариями. На журналистку Диану Фуско посыпалось немало критики.
    А все потому, что девушка проверила работу нелегальных таксистов на себе. Она вызвала такси, проехала из точки "А" в точку "Б", а в конце маршрута на водителя ждал сюрприз - инспекторы "Укртрансбезпекы". Как следствие, мужчины оштрафовали на 18 000 гривен, потому что у него не было лицензии на перевозку, а журналистка с оператором продолжили снимать сюжет.
    В соцсетях закарпатцы не сдерживали своих эмоций. Они раскритиковали журналистку канала "Сириус". Мол, она подставила мужчину ради сюжета. А за те деньги, которые таксисту придется заплатить, он мог несколько месяцев кормить семью.

    Однако есть и те, кто встали на защиту девушки. "Таксисты должны ездить с лицензией. Была бы лицензия, то никто бы штраф не выписывал", - отмечают закарпатцы.

    Читайте также: Военная спецтехника и оружие: В Закарпатье силовики проводят массовые обыски (ФОТО, ВИДЕО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя noname

    Комментарий: 

    А сей Viacheslav Shpontak, ярий захисник нелегальних таксистів мабуть має якусь службу таксі бізняком, раз так розкудахтався

    Аватар пользователя Данило33

    Комментарий: 

    Все правильно, нужно всех шашкистов заставить платить налоги!

    Аватар пользователя kopilka

    Комментарий: 

    Журналистка- молодец.

    Аватар пользователя химик

    Комментарий: 

    Таксист без лицензии и уплаты налогов---вор. Он ворует деньги у всех нас. Почему ВСЕ платят налоги, а таксисты нет. Во всем мире таксист платит налог и в машине стоит счетчик. Спорить с этим могут только анархисты и ...таксисты. Журналист- молодец, качественно сделала свою работу.

    Аватар пользователя Закарпатець 12

    Комментарий: 

    Все правильно коментуєте, але є одне АЛЕ.......цей таксист-нелегал вчиняє саме так , як це йому демонструє чинний глава держави та все його оточення і не тільки.............всі ті, хто формував правлячу коаліцію. Те, що частина швиденько відскочила в "опозицію" , не знімає з них відповідальності за результати діяльності попереднього та теперішнього уряду. Достатньо згадати , як в часи Іловайського котла чинний гарант реєстрував офшорну компанію, аби ухилитися від сплати податку при передачі однієї з своїх компаній в так званий "сліпий траст" . Звертаю увагу на те, що не весь бізнес як перед виборами обіцяв, а лише одну компанію.
    Хотів би наголосити, що в цей час всі громадяни додатково сплачували до бюджету 1,5 відсотковий військовий збір, щоб допомогти країні підсилити свою армію, по 5 гривень через мобільний зв'язок, через волонтерів теплий одяг, їжу, броніки, тепловізори і т.д.
    Чому мовчите про іншого "патріота" того, що "куля в лоб" , який "чесно" почистив і зараз разом з "екстра мєнєджером" з Нафтогазу продовжує чистити наші кишені, перепродуючи Україні по так званому реверсу із Словакії той самий ненависний російський газ ....... правда уже на сотню баксів дорожче!?
    Ці "народні герої", розпинаючись на всю країну несли словесний понос про ідеали Майдану, ініціювали так звану люстрацію, чешучи без розбору під одну гребінку усіх, проводили "горе-реформи" і як наслідок , довели до зубожіння таких громадян , як цей таксист-нелегал. Відібрали через грабіжницькі тарифи у таких, як він не тільки останню копійку, але і через демонстративний цинізм у "боротьбі" з корупцією обнулили й віру у цю країну.
    Саме тому я не засуджую цю людину. Він виживає так , як може.
    Але ви , чомусь, засуджуєте саме його.........і при цьому тихенько мовчите про чудеса "успіху" героїв Майдану........... воістину......."кто был никем, тот станет всем!" . Подивіться тільки, як зажралися ці "колишні голодранці"........в які костюмчики одягнулися, на які машини сіли, в які квартири вселилися. А окремі з них , якість п'ять років тому, зайшли в Раду сирохманами.........і тільки тоді , після присяги вперше почитали Конституцію, щоб розуміти які свої конституційні права відстоювали на Майдані, за що було пролито кров.
    Ця журналістка, якби підготувала матеріал і висвітила тему , викликала б повагу, а з таким фіналом.......огида. Нагадує мені Павлика Морозова. Просто мерзотно!!!