ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГАИ и внутренние войска в Закарпатье ждет большая перестройка

    30 апреля 2024 вторник
    80 переглядів
    ГАИ, Общественный совет и Автомайдан объединят в одно целое

    ГАИ и внутренние войска будут реформированы по всей стране. Об этом на пресс-конференции заявил исполняющий обязанности министра внутренних дел Арсен Аваков.


    "У нас было много встреч, посвященных разным животрепещущим вопросам, в том числе о преобразовании Внутренних войск в Национальную гвардию", - сказал Аваков.

    "В том числе преобразование нынешней системы ГАИ в совсем другую систему автоинспекции во главе с Общественным советом, в котором в том числе будет принимать участие движение Автомайдан", - добавил он.

    "Это все будет предметом больших дискуссий, не ждите от меня, что я за три дня создам вам полный концепт. Но на уровне анонсов я вам это сказал", - цитирует Авакова Украинская правда.

    Как сообщалось ранее, и.о. министра внутренних дел Украины Арсен Аваков подписал приказ о ликвидации спецподразделения "Беркут".

    МВД создаст новое спецподразделение милиции, задача которого будет не контролировать массовые акции протеста, а предупреждать агрессию против мирных граждан. Личный состав спецподразделения "Беркут" пройдет аттестацию, которая определит их дальнейшую судьбу - наказание или продолжения службы.



    Начальником УМВС в Закарпатской области может стать Василий Турдай

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕ для публікації - у вас закриті коментарі на статті http://ua-reporter.com/novosti/148043 про турдая, тому публікую тут
    Інформація по МВС в Закарпатській області

    Зараз така ситуація, що кадрові зміни, які відбулися в міліції і прокуратурі Закарпатської області тільки стимулюватимуть хабарництво і злочини.

    Новопризначений прокурор Кайло та начальни міліції Турдай покривають ряд провладних бізнесменів, та співпрацюють з корумпованими суддями, які пресуюють, в свою чергу, простих людей та дрібних підприємців.

    Зокрема інфа, якою поділився житель с.Стеблівка в Закарпатській області Хустського району :

    В селі є сільський голова Лукач, який займає службову посаду, паралельно ведучи бізнес. Завдяки бандитській схемі він відвів свій бізнес на родича, зайняв посаду, щоб чинити захоплення землі, та розприділення державних коштів через "відмивання" між своїми товаришами за відкати.

    Паралельно Лукач дає "хабарі" суддям в м. Хуст, які дуже "жирно" живуть і почувають себе дуже добре за рахунок підтримки подібних "темних бізнесменів" задля закриття судових процесів з порушенням законів та справедливості. Подібні процеси, якщо доходили до Львівського апеляційного суду отримували діаметрально протилежні рішення, до тих, які виносили судді в м.Хуст. Суддів же покривають вищезгадані Кайло та Турдай.

    Останні два починали карєру з м.Хуст - який по суті є розсадником "регіоналів та бандитів-рекетирів". Ще тоді зарекомендували себе як "недобросовісні взяточники , та корумповані службовці" . Але їхні посади давали їм змогу чинити тиск на тих, хто прагне справедливості та чесності в Хусті. Зараз же ці два "жуки" продвинулися в область. Їхня діяльність має підлягтися генеральній ревізії та перевірці, з можливістю вислухати людей, які мають відношення до закритих судових справ в м.Хусті та діяльності міліціїї в районі.

    Таким чином - звертаюся до вас з проханням навести лад в Закарпатській області, та зокрема розібратись з Кайлом, Турдаєм, Лукачем та Хустськими суддями.

    Історія в м.Хуст дуже сумна. Там зараз процвітають "регіонали" оббираючи простий люд. Зокрема мер відмиває дуже великі гроші на будівництві доріг і мостів, які по проектам в хорошому стані, а по факту в центрі міста - бездоріжжя. Жителі провінційні і терплятьце знущання, але нам потрібна ваша допомога і підтримка.

    Будь-ласка донесіть цю критично важливу інформацію по Закарпаттю до активістів та органів дії ПС.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сходите домой к Буковчанику, главному организатору взяточных схем в ГАИ, пусть отчитается, за какие шиши построил трехэтажный дом, дачу, и т.д

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нах...й сих бляд...й розыгнати! Се ганьба народу і всі вони конч...і взяточники!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нятягнися на свій кукан імбициле! Де ти в нас в ОДА зараз націонал-фашистів відів? да зараз туй править клан Балог і студенти - романтики револуціонери, які родом із Перечина, Сваляви, березного Іршави , всього Закарпаття! А Кіть якимись дебілам шось не любиться, то ще раз побзерайте як ті гниди, шо були при владі жили, гроші, золото, антиквар суки не мали вже де дівати, а =пенсіонери, хворі в лікарнях, тупо вимирають.... Шо когось такоє шо було при Януковичу підару устраює? ЇХ, тих, шо були при влади і накрали не треба увольняти, судии, а тупо на майдан і прилюдно розривати! Да звучить не по людськи, не по Заповідям Божим, але і вони мразі з народа ізмивалися як могли. і Ще комусь пісок ходить про якихось призрачних врагах бандеровцях - кіби не галичани, тоби так і були сь ме рабами в ПР

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я би тя хотiв учути, што ти будеш казати через пару мiсяцю, коли небуде укр. чим срати

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    нацiонал-фашисти будуть нам туй порядок наводити....., будуть нас на тризуб натягувати...
    пpигутуй чилядь гузицю, бандера буде вам клiзиму чинити

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Што робити, што робити...... Муцніший пес йебе.....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    йще мало почекаймо.... мижиними е вилика гризотня,,, пс клонцать зубами пужуючи их усiх... евр. нидае што убицяла.... чим май гризутня миж ними буде тягтися, тим май буде херово про пс.. бо люди голоднi довго ни терплять ....начнуть тицькати уних перстом.... а йще рус. до лiта учинят уто што мавуть учинити ...селиш май интересное усьо ся начниться ....
    а чилядь най чине си запас бо буде дуже дуже тяжко .....
    а вони най ся гризуться миж собов добре... про нас най зачищюють смиття май меньше грязнои роботи.....