ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто ж насправді образив ужгородців: Балога чи Ратушняк?

    17 мая 2024 пятница
    73 переглядів

    Цікава замітка з'явилася в одному з останніх номерів газети, наближеної до нинішнього міського голови Ужгорода. У статті «Диверсія проти ужгородців» у ній вкотре розписуються так звані "злочинні дії" обласної влади проти мешканців обласного центру.

    Там, зокрема, йдеться про таке: «Окремої оцінки та осмислення громадою Ужгорода потребує розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 20 березня 2008 року за №173 „Про заходи щодо ефективного використання та скорочення споживання енергоносіїв у 2008 році", у відповідності до якої запроваджуються заходи з метою ефективного використання енергоносіїв споживачами області. На це вказаним розпорядженням обласної держадміністрації виділяються мільйони гривень з державного бюджету мукачівським комунальним підприємствам і жодної копійки - ужгородським комунальникам. У такий спосіб мукачівські очільники переймаються турботою про мешканців Ужгорода».

    Черговий раз мер Ужгорода безсоромно розвісив локшину на вуха своїм обранцям, використавши добре випробуваний ним метод: щоб виправдати свою бездіяльність — «шаблю наголо» і вперед атакою на обласну владу. Насправді міська влада вкотре проігнорувала звернення до неї влади обласної, укази Президента і зараз оперує лише тими фактами, які їй зручні. Бо на ділі ситуація виглядає кардинально інакше, й? аби переконатися в цьому, достатньо навести лише кілька фактів. На виконання Указу Президента України від 27 грудня 2005 року № 1863/2005 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України» від 9 грудня 2005 року «Про стан енергетичної безпеки України та основні засади державної політики у сфері її забезпечення» Закарпатською обласною державною адміністрацією щорічно розробляються заходи щодо ефективного використання та скорочення споживання енергоносіїв. Листом від 13 жовтня 2007 року № 06-17/1766 облдержадміністрація звернулася до райдержадміністрацій і міськвиконкомів, у тому числі — Ужгородського (відповідна документація в «області» зберігається, хіба що цього разу Ратушняк вигадає, що й «Укрпошта» працює у змові з Балогою? — Авт.), з дорученням розробити заходи щодо скорочення енергоспоживання та впровадження енергозберігаючих технологій у 2008*році у містах обласного підпорядкування, кожному районі та подати їх на узагальнення облдержадміністрації.

    "Чи надійшли такі пропозиції з Ужгорода?" - запитую заступника голови Закарпатської ОДА Віктора Лукечі, який курує дане питання.

    — Усіма райдержадміністраціями та міськвиконкомами згадане доручення виконане, і лише Ужгородський міськвиконком проігнорував його, не надавши жодної пропозиції. Я можу показати всі вихідні й вхідні листи, які справді підтвердять той факт, що прохання від ОДА на адресу РДА та міськвиконкомів спрямовані, що від усіх відповіді надійшли, а ось пропозицій від Ужгорода обласна влада не отримувала. Тому й постає питання: які заходи по обласному центру включати до програми, якщо жодних не запропоновано? — коментує заступник голови ОДА.

    Запитується, а навіщо? Навіщо меру Ужгорода ускладнювати собі життя розробленням якихось там заходів щодо скорочення енергоспоживання та впровадження енергозберігаючих технологій і шукати собі на головний біль з подальшим освоєнням коштів? Але якщо Сергій Миколайович такий принциповий, що ігнорує розпорядження керівника області, навіть якщо вони стосуються поліпшення життя громади Ужгорода, то громаді міста варто все-таки замислитися над тим, з якої саме причини в переліку заходів «...щодо ефективного використання та скорочення споживання енергоносіїв у 2008 році, затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 20.03.08 №173», відсутні об'єкти по місту Ужгороду...

    Михайло Садовий, "Новини Закарпаття", офіційний друкований орган Закарпатської обласної ради та обласної державної адміністрації
    На Закарпатті розслідуються випадки земельного дерибану (оновлено відео)
    Закарпатська міліція припинила земельні махінації
    "Земельні" чиновники Закарпаття дозволили приватизувати землю в національному природному парку...
    Хапати все! В Ужгороді на базарній темі "дехто" добряче нагрів руки...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Рату — "на мыло"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    КОЛИ ВЖЕ ТАК ЗВАНІ ПРАВООХОРОНЦІ НАВЕДУТЬ ЛАД В УЖГОРОДІ ПО ДЕРИБАНУ ЗЕМЛІ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А коли рак на горі свисне...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вор ратушняк со своей камарильей проклят

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да будет свет в конце тоннеля, Сарай-оглы...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ненавиджу цього хапугу,йому місце в каналізаціі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я не розумію чому так зараз сприймають сергія миколайовича?! невже ранійше хтось очікував на щось інше?!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Колись був молодий,гарний,а зараз обрюзший хворий пьяниця.Оце весь рата.Але з евриками в очах,які в могилу не понесе.