ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хустская ОИК № 71 признала победу младшего Балоги (ВИДЕО)

    04 мая 2024 суббота
    73 переглядів

    Вчера, 9 ноября, ОИК № 71 с центром в городе Хуст на своем финальном заседании, которое длилось не более трех минут, принимая во внимание решение Закарпатского окружного административного суда, признала победу на выборах Павла Балоги.

    ОИК № 71 провела свое заседание без кворума (в нем приняли участие всего 11 членов при минимально необходимых 12), сообщает пресс-служба Степана Деркача.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До відома працівників ТУ УМНС ,повідомляю муй шеф ,капітан цивільного Захисту,який виграв у Балоги Суд по посаді,-Мирослав Васильович Щербей ,якого виконавча служба і Ледида на цьому тижньові посадить в крісло ТУ УМНС планує прийшовши на роботу в МНС замісто Балоговця Зелінського слідуючі кадрові ротації: Будуть нові призначення: Перший Зам.ТУМНС-Сікора А.,,Заступник нач.ТУ МНС Штемак В.Начальник .Кадрів Гасинець,замом по Кадрах іде Безпалько, начальник АРЗ СП -Ількович Б, Відділ пропаганди Оленич,помічники Нач.ТУ УМНС Курах,Русин,нач. ОКЦ -Бурковський Г. а панство: Зелінський,Гачка,ількович,Гецянин,ісайчик,Гільтийчук,Конч,Батирка, Левкулич, і інша шваль свинячим шагом з МЧСА Геть на пенсію

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    набір слів і фамілій....., більше нічого!!!! і знову про якогось щербея,хоч зовсім не про нього стаття..!! та задрали ви вже із тим вашим воловецьким чи міжгірським щербейом...!! так, заспокійтеся вже....!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А тепер голову ОВК та осіб які причетні до фальсифікації притягнути до кримінальної відповідальності, навіть посадити до вязниці на пару місяців, тоді на майбутнє будуть боятися вчиняти неправомірні дії, а якщо це все залишити так як є, тоді у майбутньому навіть не треба ходити голосувати, нехай ОВК зразу оголошує той результат, який комусь потрібен буде, а волевиявлення народу буде у задниці.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На усі 100% согласний . Та й не лиш по сьому округу , а усюди , де били задержки . Товди ОВК буде виконовати свої обовязки , а не мухляжами ся занимати . Но ото фантастика . Бо фальсифікації роблять не чесні люди , а прислуга уд власти , яка ся пудбирать якраз с самих паскудних й продажних . Тому ваші предложенія не можуть бити реалізовані . А Балога пройшов , не тому што май чесний , а тому што ся з властив договорив . Не Деркач , ни Балога чесними не били й не будуть . Такі закони в пострадянськів Україні . Порядні люди в крисятнику не виживавуть .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если бы на выборах голосовали за то, кого из депутатов посадить, то явка избирателей была бы близка к 100%, и на против каждого кандидата стояла б галочка или КРЕСТ!!!