ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Криза української влади та катастрофічної бідності народу яка приводить до постійних Майданів і переворотів.

    16 апреля 2024 вторник
    Аватар пользователя Палінкаш Іван Іванович

    Україна – одна із самих заможних країн Світу із самим бідним народом. Причини того, що одна із самих багатих країн котиться у прірву катастрофічної бідності простого народу і захмарних багатств чиновників різних мастей, такі:
    1. На утримання державного апарату та місцевого самоврядування самі багаті держави Світу витрачають менше 1% бюджету (Швейцарія, Японія…). Україна займає ПЕРШЕ місце в Світі на утримання влади – 48,5%. Якщо у самій багатій державі Швейцарії місцеве самоврядування працює на громадських засадах (безоплатно), то заробітна плата голів деяких ОТГ в Україні в декілька раз перевищує зарплату Президента США (мер м. Хуст). Єдиним виходом із ситуації є скорочення владних структур у десятки разів, а деяких повна ліквідація до рівня 1991 року, коли владні структури були в десять разів менші (економічними порушеннями займається більше десятка силових і владних структур, котрих утримує бізнес). Перехід місцевого самоврядування та всього депутатського корпусу на безоплатне виконання функцій як у Швейцарії (функції начальника освіти може виконувати один з директорів шкіл, відділу охорони здоров’я – один із головних лікарів).
    2. Привести в дію норму Конституції про приналежність надр України народу! Як може бути самодостатня держава, якщо 95% надр належать десяткові олігархічних сімей, а ціна надр у сотню раз перевищує бюджет України? Спеціальними закритими постановами ВР і КМ олігархи та бізнес депутатів і працівників міністерств звільняються від сплати податків, що ВТРИЧІ перевищують бюджет держави.
    3. Тотальна ДЕОФШОРИЗАЦІЯ України. Без повернення незаконно вивезених сотень мільярдів доларів економіка не має шансу на відродження. Сьогодні незаконно вивезені гроші, не обкладені українським податком працюють на економіки держав де знаходяться (США, Швейцарія, Кіпр, Монако…). При поверненні офшорних грошей Україна може сама фінансувати Міжнародний Валютний Фонд, від фінансування якого колись зумів відмовитись Саакашвілі.
    4. Продажність електорату. Із тисяч ОТГ лише в ОДИНИЦЯХ можемо зустріти народовладдя, безоплатну медицину та безоплатну освіту, що гарантовано Вам Конституцією! Так сталося, що через підкуп українці в 99% випадків привели до влади злодіїв або неефективних менеджерів-обіцяльників. (Із майже 60 ОТГ Закарпаття ЄДИНА Мукачівська надає громаді безоплатну медицину в повному обсязі, фінансуючи операції за кордоном по пересадці органів, безоплатну освіту і рівень народовладдя згідно Конституції, а голова ОТГ Балога Андрій відмовився від заробітної плати, повністю передаючи в фонд громади).