ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Милиция поймала пьяного "петуха", устроившего драку в ночном клубе

    19 апреля 2024 пятница
    81 переглядів
    Дерзкого хулигана задержали за драку в ночном клубе Ужгорода

    Около трех часов ночи на пульт централизованного наблюдения Управления Государственной службы охраны при УМВД Украины в Закарпатской области поступил сигнал «Тревога» из ужгородского ночного клуба. На место вызова немедленно отправился наряд группы задержания ГСО.


    Когда милиционеры подъехали к развлекательному заведению, к ним сразу же обратился за помощью молодой человек.

    У 22-летнего ужгородца, который приехал домой с учебы в Словакии, был разбит нос и порвана рубашка. Студент сразу же указал на своего обидчика, который стоял с товарищами неподалёку.

    Жителя Ужгорода, немного старше потерпевшего, от которого пахло алкоголем, похоже, не слишком волновало прибытие милиции.

    С убеждением, что ему все сойдет с рук, он не покидал место происшествия. Казалось, под воздействием алкоголя он не четко осознает, что происходит вокруг.

    Объяснять, почему он набросился на студента, мужчине пришлось в горотделе милиции. Там же решается вопрос о вынесении соответствующего процессуального решения.



    УГСО при УМВД Украины
    в Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в области є лем єден пітух то я, остальні так, лиш кокоти ай когутики. пітух лем Я !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    МАКСИМУС ТО БА............................................

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    і знову разврат

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а то правда що в ДСо створили новий гей взвод і їм видали розову форму і пушисті наручніки ?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    правда. звати го Коля Дулін, уже собі пошив кожані сштани в обтяжку, ходить по отделу булкам крутить. казав шо вместо дубінок видадуть нам пльотки, і обіцяв слідующого року на охрану ГЕЙ параду поїхати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    то майже в тому притоні "МАКСИМУСІ" ся стало! треба закрити ту блюварню! А шановній міліції треба звернути увагу на те шо там після одинадцятої знаходяться малолітні, Учні і Учениці шкіл, яким продають алкоголь і не тільки! Дівчата Одягаються як повії в свої 15 років.. Ганьба за наше місто!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Добре що тоді сказити можна за B'Fly ? МОре дітей просто слів немає що робиться перед ним скільки драк !!! А ще робиться в туалетах !!! А на майбутнє тобі скажу щоб обсерати інших треба брати іншу статистику других клубів міста !!! Так само Панорама теж драки на вулиці !! Всюди це є, в кожному клубі а 15 років це перший курс можно просто відкрити ОЧі і все ! Ви подивіться які зараз пішли Діти !! 14 років 175 см росту якщо не 185см роста ... То їм ви даєте 18 -25 років )... А реальний вік 13-17 років !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я так розумію ти маєш пряме відношення до МАКСИМУСА тому так розумнічався! B'Fly і Максімус то дві ями Ужгорода! До твого відома, Розливати алкогольні напої людям молодше ніж рік протизаконно! а в Максимусі, як і в B'Fly розливають всім ! ну Панорама не виключення! Тому Всі клуби міства Ужгорода можна закривати, і притягати власників і відповідальних осіб за те що вони споюють дітей! Сопляки тупоголові, пють, бо рахують це крутим, а власники користуються тупістю відвідувачів і споюють їх заради наживи! а для того щоб впевнитися скільки років вашим відвідувачам, хай ваші "сікюріті" перевіряють документи при продажі квитків! це нормальна світова практика! А оприділяти по зросту і розміру грудей просто смішно! ТРЕБА НА ВАС ПРОГРАМУ "ГРОШІ" НАТРАВИТИ! ХАЙ НАВЧАТЬ ПРАЦЮВАТИ І ПОКАЖУТЬ НА ВСЮ УКРАЇНУ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вельмишановний Турист, читаю і дивуюсь Вам. Ви мабуть з іншої планети, а і не живете в Україні. Закрийте хоч всі клуби в Ужгороді, але це нічого не змінить. Буде молодь збиратись на квартирах чи в парках , розпивати алкогольні напої біля "Зін" чи цілодобових генделиків і думаєте, щось в цьому житті зміниться? В клубах є охорона, камери спостереження, молоді є де і як провести час, доступні ціни на вхідні білети, цікаві програми, а хто хоче напитись, той і на вулиці напється і пяним прийде! Ви підскажіть самі де подітись молодим людям за маленьку стипендію, мінімальну зарплату чи кишенькові гроші, які дали батьки? Про яку Ви світову практику пишите? Де ви бачили Закон? В міліції чи в "правдивому" суді, хіба в пограмі "Гроші".