ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мистецтво "пішло" за вітром у гірському селищі Ясіня на Закарпатті

    20 апреля 2024 суббота
    69 переглядів

    У вівторок, 19 лютого, о 00:05 вогнеборцям професійної пожежної частини селища Ясіня Рахівського району повідомили, що горить дерев’яна споруда селищної школи мистецтв, яка містилася у старенькій будівлі 1963 року.

    Для приборкання вогняної стихії до місця виклику негайно прибула чергова варта ППЧ-22 селища Ясіня. Згодом до них приєдналися колеги з районного центру.

    Першим помітив пожежу охоронець школи мистецтв. Його увагу привернув специфічний звук на даху будівлі, де під впливом температури почав тріскатися шифер. У той момент вогонь вже охопив більшу частину даху будівлі швидко поширюючись добре всохлим деревом. Зрозумівши, що трапилося лихе, охоронець зателефонував директору закладу, а вона вже про це повідомила місцевих рятувальників.

    Коли до місця прибули ясінянські пожежники, вогонь вже встиг набрати сили. Ускладнював ситуацію і сильний вітер, який ледве не перекинув полум’я на сусідні житлові будинки. Їх від загорання врятували злагоджені дії пожежників.

    Спільно з місцевим населенням та педагогічним колективом вогнеборцям вдалося врятувати окремі музичні інструменти. Усього врятовано матеріальних цінностей на суму 50 тисяч гривень. Збитки, заподіяні стихією, а також причину виникнення пожежі з’ясовують експерти Головного управління МНС в Закарпатській області.
    Закарпаття: Невтішний пожежний "прогноз" на весну...
    У закарпатському гірському Рахові ледь не згорів гуртожиток разом із людьми...
    У закарпатському Мукачеві горів автомобіль МАЗ, постраждала одна людина
    Вогняний вал прокотився Закарпаттям!..

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору