ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мукачево: Ключі й ордери від власних квартир отримають сьогодні 45 військовослужбовців місцевого гарнізону

    03 мая 2024 пятница
    67 переглядів

    Сьогодні, 7 березня, у закарпатському Мукачеві о 14.00 у великій залі міської ради (приміщення міської Ратуші, 2-й поверх) відбудеться урочиста церемонія вручення ключів і ордерів від власних квартир військовослужбовцям місцевого гарнізону.

    45 ордерів у новобудовах, розташованих по всьому місту, щасливим новоселам вручить особисто виконуючий обов’язки заступника Мукачівського міського голови Золтан Лендел.

    Варто зазначити, що нові квартири військовослужбовці Мукачівського гарнізону отримують в будинках, які збудовані в рамках виконання розпорядження Кабінету Міністрів України №890-р від 17 жовтня 2007 року “Про передачу майнових комплексів військових містечок та житлового фонду у м. Мукачевому”.

    Цим документом було передбачено прийняти пропозицію Міністерства оборони України та Мукачівської міської ради щодо передачі майнових комплексів військових містечок і житлового фонду у м. Мукачевому (Закарпатська область) з державної власності у власність територіальної громади міста.

    У свою чергу міська рада зобов’язалася за передані ділянки місцевості збудувати для військових житло загальною площею 2500 квадратних метрів для військовослужбовців Мукачівського гарнізону з віднесенням його до сфери управління Міноборони, повідомляє сайт МО України.
    Минулоріч на Закарпатті ввели в експлуатацію 351,4 тисячі квадратних метрів житла
    Кабинет министров отменил распоряжение о военных городках в Мукачево
    У черзі за житлом стоять 10 тисяч сімей закарпатців
    Придбати житло за власні кошти можуть лише близько 5 відсотків мешканців Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору