ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На границе со Словакией закарпатцы поддержали евроинтеграцию (ФОТО)

    25 апреля 2024 четверг
    90 переглядів
    Жители села Малые Селменцы хотят объединиться со словаками

    Жители села Малые Селменцы, что в Ужгородском районе, которое делится на два села на границе с ЕС (село со стороны Словакии называется Велке Слеменце, т.е. Велики Селменцы) символически пересекли сегодня границу....


    Планировалось сначала , что жители обоих сел, украинского и словацкого, которые в течение многих лет живут фактически одной общиной , образуют символическую цепь единения.

    Однако из-за проблем с координацией акции со стороны словацкой стороны никто не вышел на акцию воссоединения .

    Таким образом, жители закарпатского села Малые Селменцы , у которых есть визы , символически и беспрепятственно пересекли границу со Словакией и передали привет своим землякам с ЕС , которые не смогли пересечь границу из-за отсутствия необходимых документов.

    Таким образом организаторы акции показали необходимость интеграции Украины в ЕС ради свободного передвижения и единения с родными и близкими, которые живут в Евросоюзе.


    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Абсолютна більшість розуміє євроінтеграцію так: - поїхати на шопінг, купити там товари подешевше, для того, щоб тут продати подорожче; - за рахунок сусідньої держави отримувати блага, які створив народ тієї ж держави; - хочуть жити там, бо там краще живуть (знову ж таки надурняк хочуть отримувати блага, які створив інший народ іншої держави для себе). Але ж ніхто не хоче працювати в Україні на благо своєї держави для створення цих благ в свооїй країні !!! Ось вам і вся ідеологія українська: - отримати щось надурняк, абож вкрасти. ПРАЦЮВАТИ ТРЕБА, ВИМАГАТИ ВІД УРЯДУ, НАРОДНИХ ОБРАНЦІВ, ПРЕЗИДЕНТА, ЩОБ ВОНИ ВСЕ РОБИЛИ НА БЛАГО ДЕРЖАВИ І НАРОДУ, А НЕ НА "СІМ’Ю" !!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені б знов хотілося, у світлі подій Ужгородського євромайдану, звернути увагу на діяльність сайту «Закарпаття онлайн». Весь тиждень адміністратор цього сайту видаляє коментарі всіх людей, що насмілилися щось казати на противагу центральній лінії висвітлення подій цього видавництва. Дуже багато людей скаржаться, що їх IP-адресу заблоковано, хоча вони не порушували жодних морально-етичних норм і не писали нічого бездоказового. Сайт, як завжди, викладає безліч матеріалів, що несуть наскрізь брехливі і перекручені новини, які іноді супроводжуються відвертими погрозами у фізичній розправі не тільки в бік окремих посадовців, але й всіх незгодних з думкою ресурсу. Коментарі до новин являють собою суцільні неонацистські лозунги та заклики, що поступово переростають у відверті образи та погрози у бік всіх інших людей, які не долучилися до «ідеалізованої» та «нацизованої» акції, яка, швидше за все, й справді не користується дуже широкою підтримкою населення. Сайт «Закарпаття онлайн» займається створенням оманливої думки про хід подій у регіоні, подає свідомо перекручені дані щодо чисельності акцій, «розкручує» рейтинг так званих польових командирів студентського «євромайдану» в Ужгороді. У зв`язку із цим виникає питання до Прокуратури та СБУ: чому ви не вживаєте дій та не проводите перевірку ресурсу «Закарпаття онлайн», що став розсадником неонацистських та відверто расистських поглядів та займається періодичним підбуренням населення на антидержавницькі дії? Сайт, та коментарі до новин, досить часто закликає до бунту, державного перевороту, знищення іншодумства, розправою над незгідними та нацменшинами. Адміністрація названого сайту, хоч і не несе в повній мірі відповідальності за коментарі на ресурсі, проте видаляє виключно ліберальні думки, постійно підтримуючи право-радикальні заклики, що суперечать законам та конституції України. Адміністратор сайту систематично дозволяє собі у грубій формі ображати та принижувати відвідувачів ресурсу. Діяльність сайту порушує одразу кілька пунктів Закону України «Про інформацію», та Закону України «Про захист суспільної моралі», а також частково порушує Закон України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні». Дуже велике прохання до слідчих органів промоніторити цю ситуацію, звернути увагу на ці пункти.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чого ти так розпереживався ? Коментуй на цьому сайті . Тут видаляють коменти й блокують ІР адреси твоїх оппонентів , які , так як і ти не порушують ні етики , не виражаються нецензурно , але "осмілюються" виказувати свою думку , не співпадаючу з думкою хазяїна сайту . Кожен має свою трибуну . Все по чесному .