ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На улице Грушевского горит дом

    04 мая 2024 суббота
    23 переглядів
    На месте пожара на ул. Грушевского работают спасатели

    В Киеве на улице Грушевского, 4, горит дом. Он загорелся сегодня ночью, предположительно, в результате попадания одной из бутылок с зажигательной смесью.


    На месте пожара работают спасатели.

    В доме находились главным образом офисы, но из окна на четвертом этаже просит о спасении женщина. Пламя достигает второго этажа.

    Протестующие, которые в течение всей ночи продолжали противостоять "Беркуту", объявили о перемирии.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Трагічним є те, що майдан став некерованим. Чіткого лідера немає, а лідер має бути. Має бути лідер, який міг би повести за собою людей не тільки на барикади, а в подальшому стати справжнім лідером нації. Барикади — це тимчасове явище. А що потім? Чи зможе цей лідер в подальшому перебудувати всю структуру влади в державі, влади не корумпованої, влади, яка б не під себе гребла, а робила б все для відновлення економіки, для покращення життя людей? Протягом всього періоду незалежності ситема влади не змінилася, змінюються лише ті, які приходять до того ж самого корита, щоб займатися розподілом матеріальних благ на свою чи користь свого клану. Так хто ж той лідер?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти, шановний клавіатурний філософе. Без тебе пропадеме, ануж скоро напиши іщи дашто розумной .

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чем больше сознательных граждан, тем больше требований к подбору лидера....а у лидера больше обязоностей за которые придется отчитоватся перед народом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так сукам і треба!!!!!!!!!! На майдані одні Підараси та Курви. Нормальні люди працюють, ночують дома, а всяка БЛЯДОТА шляються по майдану уйобки-кончені. Щоб вас всіх мусора перепиздили. Засрали Київ до нестями, гівно в кожному під'їзді на Хрещатику, не можна зайти щоби не вступи в гівно. В Європі у яку всі так хочуть цих сволот полиция бі всіх засадила на певні терміни, а у нас з ними панькаються. Виставити спарені кулемети та й розстріляти всіх НАХЕР.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я на Майдані навіть задля таких тупих безмозких і невдячних потвор як Ви. Нормальні люди стоять за зміну гнилої підлої системи, а блядота гавкає на них. Я - Киянка. Періодично прибираю на Майдані і довкола. Гівна у Києві менше, ніж Ви пишете, але воно зростає, коли приїздять проплачені робітнички - типу Вас, але яким 220грн красна ціна, шкода лише крові справжніх Людей, яку вони ллють. 90 % Майдану до Європи ставляться скептично, але РОБЛЯТЬ ЩОСЬ, аби жити ГІДНО. А що крім імпотентських злих заяв здатні зробити Ви? На щастя, я знаю з Ужгорода хорошу людину і не судитиму за Вашою вдачею про все місто. Інакше розчарувалася б.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Який ви інформірований чоловік. Жиєте на Закарпаттю, а про гуна в подйездах на Хрищатику вшиткой знаєте. Чий исьте лічно пересчитали кажду купку, ану признайтеся ? )))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Послушай Азеф ты дибилоид! Ты б сдаля без боя из-за дрожи в коленках. Из-за таких пидо-хренологов беркутовцы и чувствуют что все не пойдут зассут! А про Европу заткнись. Потомучто там такой ситуации не произошло бы. Там при власти люди а не Бандиты, зеки и воры в законе!
    Утопись в речке чтоб даже фекалии твои не всплывали!