ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатье доходы населения растут, но не все про это знают

    07 мая 2024 вторник
    65 переглядів
    Среднемесячные доходы закарпатца достигли 1018,9 грн. - сумасшедшая сумма!

    По предварительным данным, номинальные доходы населения области в 2010 г. составили 20812 млн. грн., что на 26,2% больше, чем в 2009 г. Имеющиеся доходы, которые могут быть использованы населением на приобретение товаров и услуг, возросли до 15236 млн. грн.


    Реальные располагаемые - на 15,3%. Среднемесячные располагаемые доходы в расчете на человека достигли 1018,9 грн.



    Основным источником доходов остаются социальная помощь и другие текущие трансферты, которые составили 9498 млн.грн., из которых почти половину занимают социальные пособия.

    Заработная плата, в том числе скрытая и заработанная гражданами области за рубежом выросла на пятую часть.

    Прибыль и смешанный доход, который складывается из дохода физических лиц-субъектов предпринимательской деятельности, увеличенного на размер субсидий на производство за вычетом расходов, выросли на 14,5% по сравнению с 2009 г.

    Рост доходов граждан Закарпатской области пропорционально приводит к увеличению расходов и сбережений населения.

    Среди совокупных затрат наибольшую долю занимали расходы на покупку товаров и оплату услуг составили 17206 млн. грн., из которых половина - потрачена на питание.



    Михаил Билей,
    начальник отдела сводных работ
    статистики в Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Ласло Поляк

    Комментарий: 

    Автор , або хворий , або пьяний ............... які доходи , у якого населення чуш собачья , люди на хліб не мають , роботи не мае ........... за рахунок чого вони ростуть ,....................... тому і е стільки проблем на Украіні що такі автори пишуть всяку чуш , а також інші спеціалісти такого рівня , вважаю що на державних посадах 70 відсотків людей не відповідае данній посаді , тому і існуе так багато непорозумінь у різних напрямах .

    Аватар пользователя ataR

    Комментарий: 

    У меня возросли, остальных ограбил Балога.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    1018,90 .............
    По цьому питанню скажу тільки одне, в нас в Ужгороді це свого роду "Колба" яка розвивається в дуже агресивному напрямку. Тому що :
    1. В Києві речі коштують дешевше ніж в нас на в 2 рази, при цьому вони ще й оригінальні.
    2. Їжа подорожчала в декілька разів, а ажіотаж роблять наші СМІ які своїми дурними лозунгами людей дурять, що того чи іншого товару не вистачає на Україні. Візьмем приклад "Капуста" всі почали її купляти бо її не буде і вона виросла до космічних цін. Люди добрі а де ви бачили, щоб в зимку капуста росла? Логічно що врожаю немає і тому ціна її велика бо вирощують її в спеціальних теплицях, це саме стосується і помідор і огірків. Але якщо б зробили ажіотаж з усіма то вряд чи хтось повірив, а так це чітко визначена система "дурилова" людей.
    3. Гречка це зовсім смішна історія, коли держава каже що закупила її за державні кошти а потім в прямому ефірі кажуть що НІ це дала приватна структура кошти щоб її закупити на 4000000,00 млн. грн. 500 тонн. Це все ділиться і виходить гречка по 8 грн., а її продають вище 18 грн. і хтось просто на цьому знімає міліони, а всі люди остаються лохами.....
    4. А чекає нас ще і проблема з мукою, експортування дозволили і скоро нам всім скажуть немає муки і будем хліб їсти за 20 грн.
    5. Попридумовують різні "Головні шоу країни" і люди кожен день сидять біля телевізора і дивляться тупі програми, які розрахування на зомбування людей, щоб вони себе прирівнювали до героїв програми і самі собі казали "Ого, та в мене ще не так все погано як в них". Це тупа технологія яка заважає людям здраво мислити про життя і що відбувається в нас.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +100