ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті підприємці масово відмовляються годувати учнів!

    02 мая 2024 четверг
    64 переглядів

    Закарпатські підприємці масово відмовилися брати участь у тендерах на приготування їжі школярам. У школах області призупинилося обов’язкове харчування для учнів 1–5 класів.

    — Найкритичніша ситуація в Рахівському районі та в місті Мукачевому, — розповідає заступник начальника обласного управління освіти Марія Павлюк. — Полегшує справи те, що нині карантин.

    Підприємці відмовляються від участі в тендерах через високі витрати. Щоб зареєструватися як учасник, потрібно сплатити 12,3 тис. грн. Гроші потім не повертають.

    Освітяни кажуть, невдовзі більшість шкіл будуть змушені припинити харчування для учнів. Така сама ситуація складається з тендерами на опалення шкіл і дитсадків та перевезення учнів, повідомляє "Газета по-українськи".
    Від сьогодні за шкільний обід батьки дітей закарпатського Мукачева викладатимуть гроші з власної кишені

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Керовані із ОДА іРДА ізверги не думають про дітей, а бавляться у політику. Бачите, вони відмовились від виконання своїх функціональних обовязків ! А зарплату отримувати вони не відмовляються ? Безпридел балогівці роблять тай годі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Більше одного міліарду гривень вирвали на утримання бездельників секретаріату Президанта. А скільки міліонів-мілярдів народних грошей іде на безчисленних бездельників із РДА і ОДА ! Совість би мали, дітей не хочуть годувати і видумують різні причини. Ранішше усе було добре, а зараз щось помінялось ? Нічого. Це не влада, коли вона втягує в політику дітей і хоче на їх здоровї заробити собі очки.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А їм нічого турбуватись, у них все ніщак. Діточки цих вельмож у школах не харчуються, тому що після чорної і червоної ікри, шкільна іжа у рот не лізе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Зрозуміло чому ця вся свистопляска.Завдякуючи адмінресурсу, постачанням продуктів харчування у всі державні установи Закарпаття займається мукачівська "Барва". Якщо дотримуватися логіки тендерів, то вони передбачають конкурентний вибір поставщика товару(у кого краща якість і нижча ціна), що може вибити у Барви монопольний грунт з під ніг, так як відомо, що у цієї фірим продукти харчування є найдорожчими. От і тому напевне почався весь сир-бор.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знову рука Балоги. Не даром по Закарпатті робить турне І.Балога,Пітьовка, Кріль. Хлопці,хлопці,нічого ви не навчились

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На харчування дітей із бюджету виділяються кошти, а задача чиновників від освіти, потурбуватися за ці кошти накормити дітей.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Секретаріат на чолі з Балогою із шкури лізе , що довести, нікчемність закону про державні закупівлі. На підконтрольному Закарпатті з допомогою шкільних і дошкільних закладів організували "тиху забастовку". Уже підключилась до цього "Укрнафта" "Привату". Хто слідуючий? Але закон є закон і він один для всіх. Тим більше, що цей закон підписаний у свій час Президентом Ющенко. У часи Януковича можна було робити бариші і незважаючи на цей закон. Тепер видать ці схеми чогось не спрацьовують і прибутки міліонерів падають.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так звана відмова підприємців...., це із тієї ж серії, що і заяви трьох губернаторів в адресу Кабміну. Хлопці із СП роблять неможливе, щоб вивести Тимошенко із рівноваги. Собаки гавкають, а караван іде... Хто собаки і хто караван Україні відомо