ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті відкрився новий готельний комплекс "Бахус"

    24 мая 2024 пятница
    33 переглядів

    Вчора на Закарпатті неподалік середньовічного Ужгорода, у затишному прикордонному селі Сторожниця відбулася презентація нового готельного комплексу "Бахус".

    ...Згідно давньогрецької легенди бог виноробства і веселощів Бахус (Діонісій, Вакх) був покараний олімпійськими богами за те що напоїв їх веселим винним соком, опісля чого боги втратили контроль над собою. За такий вчинок вони заслали його до Карпатських гір. Та веселий бог виноробства не занудьгував, він привіз до Карпат виноградну лозу і навчив місцеве населення вирощувати її. І одного разу, коли боги поцікавилися як там поживає Бахус, їхньому здивуванню не було меж – всі карпатські долини були засаджені виноградною лозою, звідусіль лунала весела музика та сміх, а Карпати окутував п’янкий винний аромат.

    Тому і готель „Бахус”, підтримуючи тисячолітню закарпатську традицію, названий на честь давньогрецького божества, пропонує вам весело в оточенні традиційного стилю відпочити від буденності, повідомляє "Закарпат.інфо".

    Під час урочистої презентації-відкриття гостям змогли продегустувати кращі сорти закарпатських вин, а вже потім ознайомитися з усім готельним комплексом „Бахус”.

    Готельний комплекс пропонує 8 комфортабельних номерів на 15 персон. Всі номери обладнані супутниковим телебаченням, телефоном, міні-баром, ванною кімнатою, саме тут можна скуштувати кращі блюда угорської, словацької, закарпатської кухонь. На території розташована закрита автостоянка, що охороняється. До послуг відвідувачів на території готелю є VIP-сауна з джакузі, сад з дитячим майданчиком, тераса, винний бар.
    Ужгородское "Закарпатье" прощается с высшей лигой
    Закарпаття: На Берегівщині влада заохочує розвиток сільського туризму
    У закарпатському Берегові з’явився свій "Жайворонок"!
    Закарпаття: Вам — європейський сервіс? Завітайте в "Латорицю"!
    Закарпаття: Вам — європейський сервіс? Завітайте в "Латорицю"!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Саня когда поставишь пиво?