ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

План переноса матчей Евро-2012 из Украины уже готов

    18 апреля 2024 четверг
    93 переглядів
    Немцы требуют переноса матчей Евро-2012 из Украины в Германию

    Председатель Немецкого полицейского профсоюза Бернхард Виттхаут утверждает, что УЕФА, Немецкая федерация футбола и министерство внутренних дел Германии уже разработали кризисный сценарий переноса матчей чемпионата Европы из Украины в Германию.

    «Украина - нестабильная страна, поэтому план был подготовлен заранее, и чемпионат может быть перенесен в кратчайшие сроки», - говорит он.

    Другой представитель немецкой полиции Райнер Вендт подтвердил, что силы правопорядка готовы к обеспечению безопасности во время крупных спортивных мероприятий, таких как чемпионат Европы. Правда, представитель УЕФА Мартин Каллен сказал ранее, что изменить расписания матчей уже невозможно, и если положение на Украине не стабилизируется, то турнир придется отложить на год.

    А вот представитель фракции ХДС/ХСС Эрика Штайнбах считает, что перенос украинских матчей в Польшу, Австрию или Германию стал бы правильным политическим сигналом, привлекая внимание к недемократическому правительству в Киеве. Это мнение поддерживают и члены партии СвДП Патрик Дёринг и Дирк Нибель.

    Президент немецкого олимпийского комитета Томас Бах высказался против переноса чемпионата из Украины в другую страну, так как считает недопустимым смешивать спорт и политические дискуссии о правах человека, в то время как многие политики призывают немецких болельщиков в любом случае бойкотировать украинские игры в знак протеста в связи с инцидентом с Тимошенко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думаву ош німицьким болельщикам проблеми Тімошенко до йедного міста. Легко мало ко з них вообще знає ко то є тота Тимошенко і з чим її їдять....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НУ вы и смазочные!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Панам уже то ЭВРО до сраки, у них уже много евро на офшорных счетах

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в такому випадку в паРаші в 2014 році олімпіаду тоже треба забрати!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    быку йсе туй до чого???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думаю ож наші файно будут бойкотіровати німыцьку сборну! Шваби вообще обнагліли: командувут в Євросоюзі та й лізут в діла слов'янськоi Украіни. Ану ж, коли мацкалі чеченцю бомбили, то всі свуй европейський писок в гузицю запрятали. Росію бояться, а значит уважавут. Уже май добре би было ги в Бєлорусі, чим кажда європейська свиня буде ти вказувати, што ти в своюй хижі маєш чинити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ты чоловіче удкрый свойи каправі очи та подивися і подумай:
    Як ісь те жили, вы, шчасливчикы пашпортув із іржавыми вилами, коли сь те мали купоны?
    .
    1) Прийшла Європа та ізробила вам трассу уд Чопа на Львов!
    2) Дала вам фінансову помуч - наладили вам товарооборот, привели на довдный уровинь болниці; немає дефіциту ні на лікы, ні на машины, і т. д., і т. п.
    3) Ко стройит для вас? Строят для вас європейці !!! Бо пыскаті усраїнці гувно валовшні. Ко проєктовав Євро- стадіоны? Європейці !!! Ко строит типиркы туннель коло Волувця? Європейці !!! Ко модернізує желізні дорогы? Корейці !!!
    4) Що можуть усраїнці? Нич, нич не можут, бо суть нація туманув. Пусте бидло !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти, тУмане нульовий, украінці (малороси, галицькі й буковинські русини), рускі (маскалі), білоруси ай подкарпатські русини - вто СЛОВ'ЯНИ. А ти, суко, на свуй народ не наговарюй. А кить ти ся не любит, то п...дуй в Германію - будеш там гувно в бударях за швабами улизувати. Гейропа тя чекать!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Та й шо з того ош словяни ?. А жийеме як папуаси у центрі Європи. Правду нульовий уповів,ниє шо ся на правду гнівати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ко тут такой пи...дливый? Ты что ли 0000000 - туалетный утенок?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний пане, а Ви не мішайте грушки із яблуками. Росія це Росія, Україна- Україна...а т.д. Що може Ваша Україна протиставити Європі? Чим може бути корисна? Окрім напівграмотного контингенту робітників "Василів" мало чого доброго приїздить до Європи. Шваби не обнагліли, подивиться на статистику, скільки грошей вливає Німеччина до Європи. А хто платить, той і замовляє музику, чи не так? А щодо європейських свиней...)) Подивиться навколо на Україні)) Треба Вам ще коменти? Дороги? Культура? Якщо європейці свині, то хто ж тоді щасливі власники паспорту із іржавими вилами на обкладинці...??))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви шановний роса, так вшановуєте шваба, що здається уже сьогодні готові йому під ноги лягти.Із-за таких зпроданців як ви бомбили Югославію, потім Ірак, Лівію скоро як так розумію Україну будуть, бо Вам не терпиться наших дітей посилати на натівські війни, Вам треба, що би Европа мала ще дешевшу робочу силу, Ви будете жити в хліві , а по дорогах будуть іздити шваби, які вони собі і зробили за не малі відкати нашим можновладцям. Висновок- Ви дальше свого носа не бачите.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я не вшановую німців, пане Хлопе, але тверезо дивлюсь на став речей. Бачу, що в політичній ситуації Ви непогано визнаєтеся, майже регулярно накачуєтеся інформацією з ТВ....Лише не зовсім ясно, що згадане має спільного з тим, що я написав. В хліві не живу, а по непоганим дорогам (не українським, слава Богу), не їжджу... А взагалі мушу констатувати, що у Вашому тексті не вистачає логичного мишлення. А НАТО...Ваша країна не бажала би вступити в цю організацію??

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний пане Росо,
    Што ви маєте проти вашвилам? Я маву, примірьом, двоє: єнні, як кажете, іржаві, а тими мечу гнуй уд корови. Но свнячоє гуно маву лопату. Айбо читавучи європейські агро винаходи на роботу у керті м собі купив вили (а то ужек вам не іржаві вашвили з укропського паспорту!) из нержавіючої сталі. Но, ціна, по правді, була за 60 зелених, айбо добре ся з нима робит ... так же годно бити, же і у такому простому ділі, ги вили, могли нам, простим верховинцям, європийці очі удкрити.
    А ци буде чінпіонат на Украйні ци ньит: ци буде уд того хліб дешевший, а ци будут ми ліпше крумплі рости? Дуже мені глибоко ся набалеговати на овто, як 20 міліонерів по траві ганявут лопту, два пак стоят у бранці та ся намагавут тоту лопту імити, а дурна глота ся на овто никат та має з того радість.
    Киби і нігда не бив, мені овто муже бити украденоє, бо я не маву на овто гроші а час, обим їх тратив на таку х.ню, ги футбал.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Файно пишеш Йванку, правду маш, з того євро-12 хосен лим нашим чинушам бо розпилят гроші, а у наших кертах од того хосна не буде!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Добрі сь вповів,Іване !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Маеш правду цимборе.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    иван -болван

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Салам алейкум, Садаме. Ти не правий - я не дурний, лем простий ... годно бити, же ти футбол любиш: і дивися собі на здоровля, як ті півтори години тобі ідут на користь. Я не кажу, же не никай. Але мені овто - ги мертвому припарка.
    Я дуже пуллий футболішта, айбо даколи ще из старими пердунами бігаву за лоптов: тогди хоч хосен є, бо мало ся протягнут мязи-кісточки. А пак из фаттьовами єнно-два пива си упєме, рішиме ушиткі світові проблеми а пак .......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пишу за Івана, бо і так тото є, а ся з тим зтотожнюю. Простий - не болван. Доброго ти здоровля ...