ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Почему водители маршруток издеваются над жителями Ужгорода?

    25 апреля 2024 четверг
    80 переглядів
    В Ужгородских маршрутках не все пассажиры - люди

    Всем жителям Ужгорода очень хорошо известен маршрут № 14 "Корятовича-Черновола". Все микроавтобусы по этому маршруту ездят регулярно и по графику, через каждые 2-3 минуты, - еще лучше, чем столичное метро. Но почему некоторые маршруты в городе попали в "мертвую зону"?



    Маршрутки № 6, 8, 25, 27, 58 ездят в Ужгороде в микрорайон "БАМа". Это район среди водителей автобусов называют "мертвой зоной".

    Почему? - спросите вы. Потому что по этим маршрутам перевозки пассажиров осуществляются не по графику, а по наполняемости пассажирами. И попасть на ужгородский БАМ можно только с конечных остановок этих маршрутов.

    Если вам нужно, например, попасть с остановки "Водоканал" в городскую поликлинику, есть два варианта:
    1) сразу идти пешком, не ожидая 6-ой маршрутки, - это займет не более 20 минут,
    2) идти пешком на "Корятовича", там на остановке "заполниться" в 6-ой маршрут и спокойно, без остановок ехать на БАМ, - это займет около 50-60 минут.

    Такая ситуация на всех вышеперечисленных маршрутах, которые ездят на ужгородский БАМ...



    Вопрос только в том: кто это все придумал?

    Мэр города Ужгорода? - Нет, он даже не знает, где находиться в Ужгороде больница и поликлиника.

    Ужгородский Талисман? Это тот самый Владимир Ефимович, который заведует отделом промышленности, транспорта и связи горисполкома, и напрямую отвечает за перевозки пассажиров в городе Ужгород. Да, возможно, это и он.

    Но водители этих маршрутов и не думают менять ситуацию. Они уже в течение трех лет постоянно извращаются над жителями города Ужгород. Загружаются пассажирами на конечных остановках, даже более, чем загружаются: вместо 10-12 пассажиров по норме в каждой маршрутке на конечной остановке 20, а то и 25 человек. Колес в этих маршрутках после "загрузки" не видно на протяжении всего маршрута.

    Вопрос к сотрудникам ГАИ: кто разрешил этим водителям ездить по маршруту без графика и переполненными?

    Или всем чиновникам и правоохранителям города полностью наплевать на порядок в Ужгороде и соблюдение каких-то правил передвижения городского транспорта.

    Почему на 14-ом маршруте можно ехать через 2-3 минуты и в полу-пустом автобусе? А на маршрутах № 6, 8, 25, 27, 58 можно ездить только с конечных остановок и заполненными до критического предела (двери закрыть иногда можно только снаружи)?

    Сколько лет будет еще продолжаться этот транспортный хаос в городе? Есть ли в Ужгороде хозяин, который может или должен навести порядок с транспортом?

    Вопрос за вопросом... А ответа нет и не будет, наверное, в ближайшие годы. Ведь разрушить хорошее можно один раз, а восстановить разрушенное придется нашим детям или внукам.

    И будут далее ужгородцы рабами своего положения. Нет автобуса, - идти пешком. Есть переполненный автобус, - тоже идти пешком. А иначе придется ждать 2-3 часа, а то и больше.



    Ну, а если затронуть вопрос о бесплатной перевозке пенсионеров и "детей войны", то здесь ситуация более сложная, чем можно представить.

    Все дело в том, что требования Закона Украины выполняются городским советом в полном объеме только «на бумаге», и, к сожалению, его положения не принимают во внимание владельцы микроавтобусов. Игнорирует нормативный документ и зав.отделом промышленности, транспорта и связи горисполкома Владимир Ефимович Талисман.

    Были случаи, когда пенсионер зашел в автобус, не заплатив за проезд, а водитель маршрутки взял его за шкирку и при всех пассажирах просто выкинул из автобуса. Без всяких угрызнений совести сел за руль и поехал дальше по своему маршруту. А все из-за 1 гривны 50 копеек.

    И мы, ужгородцы, хотим, чтобы нас лучше обслуживали в городском транспорте, если водители маршруток извращаются над своими пассажирами, как хотят?!



    Транспортные прокуроры Закарпатья передали в суд 9 уголовных дел

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У зв'язку з зростанням вимог до якості пасажирських і вантажних перевезень, виникає гостра необхідність постійно оптимізувати роботу транспорту. Також з проведенням Євро 2012 - транспорт буде забезпечувати розміщення і розподіл мас туристів по країні та з урахуванням наявності постійно проживаючого населення навантаження на транспортниі мережі істотно зросте. У зв'язку з цим виникає гостра необхідність оптимізації роботи транспортних систем міського, приміського та міжміського пасажирського та вантажного транспорту.
    Можливості борудованія gps-моніторингу дозволяють у реальному часі:
    - керувати швидкістю, маршрут руху транспорту,
    - контролювати число (наявність) пасажирів (вантажу ) в салоні (кабіні, кузові) транспортного засобу,
    - вести суворий облік перевезених пасажирів за одиницю (період) часу,
    - здійснювати швидке реагування на нештатні ситуації і вчасно ліквідувати їх наслідки.
    Заходи здійснюються за допомогою gps-моніторингу дозволять уникнути:
    -аварій внаслідок порушення: швидкісного режиму, встановленого маршруту руху транспортного засобу - основна причина аварій (визначається трекером)
    - перевантаження транспортного засобу (датчики: підрахунку пасажирів, навантаження на вісь)
    - заниження виручки від перевезення неврахованих пасажирів (датчик пасажиропотоку-здійснює підрахунок перевезених пасажирів),
    - псування вантажу (датчики температури, відкриття дверей),
    - транспортування неврахованих вагонів на залізничному транспорті (датчик підрахунку вагонів),
    - перевитрати палива, внаслідок порушення швидкісного режиму або надання до списання відпрацьованих залишків відповідно до норм експлуатації (відрізняються від реальних у велику сторону)
    У зв'язку з тим, що міська адміністрація несе відповідальність за безпеку міських пасажирських перевезень (дотримання швидкісного режиму, маршруту, відповідність кількості пасажирів у кількості місць салоні), якість надаваних послуг (дотримання необхідних тимчасових інтервалів руху транспорту) й ін є всі підстави для включення устаткування gps-моніторингу в список необхідного для даного виду транспорту із зазначенням конкретних заходів та термінів з його встановлення і організації міського диспечерського центру.
    Установка устаткування gps-моніторингу транспорту дозволить зберегти десятки тисяч людських життів і здоров'я сотням тисяч людей, внаслідок зменшення небезпеки на дорогах.
    Організація диспечерського Центру міського транспорту в міській мерії, підготовка співробітників для нього здійснюються компанією безкоштовно.
    Преференції:
    власникам транспортних парків
    власники транспорту, підключеного до Диспечерська пункту, мають можливість здійснення gps-моніторингу транспорту - реальне визначення: маршруту, швидкості, мотогодин, витрати палива, наявність вантажу (датчики: температури, закривання дверей, наявності пасажира), навантаження на вісь, голосовий зв'язок та ін без абонплати;
    пасажироперевізниками
    можливість оперативно змінювати кількість автобусів на маршруті відповідно до завантаженістю маршруту - економія моторесурсу, палива;
    ваозможность визначення рентабельності і реальної затребування пассажіропереврзкі на даному маршруті з метою його корекції;
    можливість здійснювати гучномовний зв'язок з водієм;
    опратівной управління маршрутним засобом з урахуванням ситуації, дорожньої обстановки;
    контроль витрати палива;
    мерії
    можливість контролю роботи міського пасажирського траспорту;
    можливість контролю вулиць і територій, прилеглих до зупинок - наявність камер відеоспостереження в місцях зупинки маршрутного транспорту;
    можливість подачі сигналу тривоги на диспетчерський пункт МВС з місць зупинки маршрутного транспорту - наявність тривожної кнопки.
    Компанія готова в короткий термін зробити поставки обладнання та його установку.
    GPS-МОНІТОРИНГ МІСЬКОЇ ТРАНСПОРТУ ЗАБЕЗПЕЧУЄ:
    - можливість автоматичного обмеження максимальної швидкості руху за допомогою керованих програмуруємих виконавчих пристроїв обмеження подачі палива у двигун кожного окремого транспортного засобу на кожній окремій ділянці міського маршруту з урахуванням вимог ДАІ
    - можливість точного обліку пасажирів
    - можливість обмеження кількості пасажирів (посадкових місць)
    - можливість контороля маршруту кожного окремого тр. кошти, інтервалів руху з зазначенням часу підходу на інформаційній панелі, розташованої на зупинці маршрутного транспорту.
    Організація мерією міста диспечерського пунктів пасажирських та вантажних транспортних парків з використанням інноваційних технологій надаються компанією GPSCom Ukraine є реальним заходом міської адміністрації спрямованим на підвищення рівня життя мешканців.
    Співробітниками компанії розроблена програма діспечірезаціі міського маршрутного транспорту. Основні елементи програми містять наступні заходи:
    - Установка в захищених боксах на обладнаних зупинках міського пасажирського транспорту інформаційних панелей - плазмових ТВ (оповіщення про: маршрутах прямування, підході найближчого автобуса кожного з маршрутів, наявності вільних місць в автобусі, інтервалі руху між найближчими автобусами кожного з маршрутів, а також розміщення: споживчої , політичної та соціально ї реклами);
    -обладнання диспетчерського пункту міського транспорту в наданому міською адміністрацією приміщенні (не менш 20м2).
    - установка на транспортний засіб: gps-обладнання (автомобільний кнтроллер - трекер), виконавчого пристрою (блокування подачі палива), зовнішніх оповіщають пристроїв (датчик пасажиропотоку, гучномовний зв'язок), в салоні пасажирського транспортного засобу рекламного обладнання (LCD-панелей) для демонстрації рекламних відеоматеріалів.
    Контактний телефон в м. Ужгород: 099-562-63-65

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а ще, бля, є п’ятнадцятий маршрут – там вообще гузиця...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    руська попса закоолибала в маршрутках вже .Тай ця газета незрозуміло для кого: чому по руськи?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Учи языки, суржиколог... :)

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    руська попса закоолибала в маршрутках вже .Тай ця газета незрозуміло для кого: чому по руськи?