ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Под Луганском снайпер застрелил 19-летнего солдата из Закарпатья (ФОТО)

    23 апреля 2024 вторник
    157 переглядів
    Глубокие соболезнования семье погибшего Роланда Поповича, герои не умирают!

    15 июня в ходе боевых действий под Луганском снайпер застрелил двадцатилетнего жителя Закарпатской области. Об этом в соцсети рассказала Ольга Бизиля, депутат Береговского горсовета.

    Сегодня, 15 июня, на Востоке Украины в ходе боевых действий погиб девятьнадцатилетний парень из города Берегово Закарпатской области. Как сообщается, в бойца попала пуля снайпера.

    «Друзья, сегодня горе постигло Берегово: из снайперской винтовки был застрелен 19-летний парень, который защищал целостность нашей страны. Глубокие соболезнования его семье, герои не умирают», - написала на своей странице в соцсети депутат Береговского городского совета Ольга Бизиля.

    Как стало известно, убитого вражеским снайпером вблизи Луганска закарпатца звали Роланд Попович. В 2012 году он окончил украинскую СШ № 1 в г. Берегово. Пошел служить в армию. Ему было всего 19 лет. Свое двадцатилетие Роланд должен был отпраздновать 22 июля 2014....

    убитого вражеским снайпером вблизи Луганска закарпатца звали Роланд Попович

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вонячі бандери, ідіть самі воювати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жалко парня,его родителей..А,он,в Луганск,приехал пирожки раздавать?Судя по экипировки и антуражу на фотографии,в Луганске может прошло другое,подобное же сообщение ,но по-поводу какого-нибудь луганского паренька,который не приезжал в Закарпатье..Третий закон Ньютона:действие равно противодействию..Этот не наша война..,но "кто с мечем к нам придет.."

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Про бендерівців не пишіть так з ненавистю. Коли зявився бендерівський рух? Та після того, як сталінський режим в 1939 році заграбастав Галиччину і Волинь і став вивозити українців до Сибіру. Репресії аж зашкалювали, насмперед проти тих, хто відстоював українську мову, хто був проти насильницької русифікації та колективізації і т.д. Третій закон Ньютона діє не лише в фізиці, а й суспільних відносинах. Проведіть аналогію з "лісними братами" в Прибалтиці, вони теж відсоювали свою національну ідею і були проти геноциду, який насаджав сталінський режим. Історію треба знати і розуміти не з точки зору історії КПРС, не з точки зору брехливої пропоганди Росії, а з точки зору вміння аналізувати історичні події. А брехлива інформаційна політика Росії саме і розрахована на дилетантів, пустобрехів, недоумків, словоблудів, чиї коментарі, на жаль, ми читаємо. Сайту "Репортер" треба не забувати, що ЗМІ - це зброя, тому "фільтруйту" те, що пишуть деякі недалекі респонденти

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ви невидумуйте паралельну УПА-Свободовську історію, яка є так брехлива, як історія КПСС. Што має общого с тим, што Сталін депортовав галичан с вбивствами мирних жителів Галиччини, поляків и євреїв, особено свідомими бойовиками з групи Бандера-Лебідь-Шухевич?
    Єден міліон мирних жителів Галиччини боло розстріляних, з того 80% боли євреї. Прочитайте книгу французського католицького душпастиря Patrick Debois: Holocaust by Bullets".
    Пражські архіви (Чеська република, Прага) ясне указувуть на то, што Августин Волошин, президент Карпатської України бов назначений з канцеларії Гітлера (з Берліна) убо вимінив президента Подкарпатськой Русі пана Бровдія. А коли фюрер Гітлер рішив мати Мадярштьину за союзника, так даровав Пудкарпаття Мадярштьині, а Августина Волошина приютив в Празі. Туй Августин Волошин ся став ректором (президентом) Вільного Українського Універсітету за Гайдріховго протекторату Чехіі и Мораві. СС фюрер Гайдріх бов тот, котрий отвічав за внутрішню безпеку Гітлеровго Райху і вун бов ключовов людинов , не голова СС Гімлер. СС фюрер Гайдріх ліквідовав СА Ромера, дав пудпалити Райхстаг в Берліні, організовав концлагеря (Бухнвальд, Аушвітц атд.) и Голокост. Кібо Волошин, Шухевич, Бандера СС фюрерові Гайдріхови неслужили, так бо з них уже давно зробив котлети. За Гайдріховго протекторату ушиткі чеські високі школи, як ай руськu гімназію закрили в Чехії и на Моравії, лем німецькі и українські боли отворені, лем в них ся учило!!! Можете мені обяснити чого така довіра СС фюрера Гайдріха до Вільного Українського Універсітету, де керовав ректор Августин Волошин?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Это не совсем так, почему то после геноцида закарпатского народа построенных концлагерях при австровенгрии,... причём были построины три концлагеря и менее 10 тыс народа которые прошли через эти лагеря, около 3 тыс с смертельным исходом, и не смотря на это у закарпатье на сегодняшний день добрососедские отношения с Венгрией. Вот вам и анализ! А насчёт коментарий,.. а как же свобода слова, вы же в европу хотите, там такое не катит. А бандеровцев здесь никто любил и не любит, и это от деда прадеда. Вот вам и вся правда!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    когда будут новости типа " был убит сын депутата верховной рады, убит сын начальника милиции,налоговой,уг розыска,таможни"
    ах точно такого не будет...они же своих детей не пошлют умирать(((

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    несомненно горе для родителей молодый парень, жить, да жить. Но почему не пишете чей это снайпер? И сколько молодых солдат растреляли бойцы нацгвардии из-за того что они отказывались стрелять в простых людей. Если уж пишете, так пишите правду. А то что сбрасывают фосфорные бомбы на мирных граждан никто об этом не пишет. А чьи это бомбы? Американские. На вооружении украинской армии таких бомб нет. Американцы замутили, и ушли, а вы дурные разхлобывайте. Что мало примеров: Сирия, Ливия, Афганистан, Югославия и т.д. и везде приносят горе пендосы американские.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вічна пам'ять герою. Але що там на передовій роблять 19-річні строчники. Пан міністр казав що їх туди відправляти не будуть, а це що таке???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А, если родители из Закарпатья не будут отдавать своих сыновей на войну, что может сделать временная власть? А почему аллигархи не покупают наемников? Или они хранят бабло за границей и выжидают своего времени?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Жидо-бандери, тут ваша майданута агітація не пройде! Ми ваші галицькі морди у грязь утопчемо. Не трогайте наших дітей!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підтримую rere повністю. Обідно, що деякі псевдо русини лижут гузицю мадярам, словакам, москалям, Путінові - хоть кому, лиш аби дестабілізувати ситуація на Закарпатті. Вони є наняті ФСБ і за гроші убійци путіна роблять видимость, шо Україну тут не підтримують. Хотя Закарпаття = Україна 100%. а закиди що галичани не відправляють своїх на війну - подивися скільки наших солдат загинуло. всі майже із Західної України. Так що заткни писок недоноску москальський. твоя пропаганда не пройде.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вони є наняті ФСБ і за гроші убійци путіна - де усі сесі гроші, што платить Путін. Коли бм закарпатці їх мали, то не мусили бм працювати за гатарами, Путін бм платил скоро каждому. Бо так вони люблять Україну!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То што тулько галичанув загинуло як говорите, то є мало, бо ви галичани розосрали йсте Україну свойим пещерним націоналізмом. Ви с Вашими Тягнибоками и Ярошами дештруктивний нацистський вірус, тобто вашу галичську чуму, йсте розширили по всій Україні. А типирь маєте, што маєте. Крим уже не ваш, а восток України має гражданську войнy. Не пройде динь, убо йсте немали загиблих, біда в тому, што умиравуть aй порядні, честні, невинні горожани України, які не суть інфіковані вашим галичським наці-вірусом.
    Думаєте, што ся вам пещерним галичським нацистам ся удасть обдурити світ, бо Тягнибоки и Яроші ся попрятали в пещерах и світ забуде вам ваші нацистські сеанси: смолоскипні ходи, як колись Гітлерові факлмашірунги. Річ ваших Тягнибоківських фюрерів є повне юдофобії а ненависті к євреям, мадяром, русинам и к другим меншинам Україні. Ваші націоналістичні онанізми на Кросном полі при Хусті, героїзаційов Волошина и других проводирів отроцьки служившим Гітлерові, Гімлерові, Гайдріхові і другим крімінальним фюрерам ІІІ-го Райху, цівілізованний світ вам не забуде. Хочете ити до ЄС, то можете так за 30 - 40 років, кидь ваші пещерні націонаністи як Тягнибок, Ярош а спол цілком повидихавуть.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    з котрои цицьки ти исе уссав.... видко, што ви довойотите туйки.... уже вас раз утцi гнали .....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Пробудіться вже зомбіровані,за яку бендерівську власть,загинув за тих дибілоїдів,які кричали матушка Рассея спаси нас,а тепер тікають де можуть в тому числі до бандерівців на Захід.Оголосити і допомогти виїхати всім бажаючим,а далі із збомбити остатки тих обгорілих домів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    знаете што здихайте ви там без нас..... ми вам мiшати небудемо .....но и нашi дiти немають умирати за ваш срач, што ви начинили .....вас свербить, но, та дримбайтеся...... а як дали буде ище гурше то нам з вами май лiпше загубити чим да штось найти....нiко небуде терпiти ваш економiчний та полiтичний хаос ище из привкусом кровi....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Погиб за бандерівську власть.

    Аватар пользователя Ư

    Комментарий: 

    В Украине с января 2014 года траурные дни объявлялись больше 10 раз...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    добре дожилисьме З укркАкАiною.... начинаемо свiчки палити...
    богдай би палили за втими, ко сийсь срач заколотив.... и ище посилають наших дiтей за них погибати...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    rere правду каже

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний, перестаньте вже стільки херні писати в коментаріях. Бо викликаєте людський негатив на себе. Сідайте за книги і вчиться перед тим як писати дурниці. Краще будь-те консруктивні і зробіть для людей будь-що корисне. Гидоту вміє коже дурак писати. На що ви будете здатні без України. Маргіналом віддаєте собі перевагу бути? Я дуже добре памятаю як росіяни називали нас, русинів, в Радянські часи. Лохами називали. А знаєте чому? Та тому, що то і справді не мова, а діалект української. Тому, замовкніть вже і перестаньте писати дурь.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    если ты так читал книги, то по моему укр якык похидна русинского. и вообще. украина до закарпаття нич немае!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Українці то і є найбільші маргинали. І не брешіть, ніколи росіяни такого про русинів не казали, вони хохлів нелюблять, і як ми бачимо - є за що! Ніколи не було так званої "української мови" - бо то діалект видуманий поляками. Ви - хохли - то і є справжнє чмо!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я ужгородець, виріс в м.Ужгород. Я чітко пам'ятаю як було в ті, Радянські часи. Не хочу щоб молоде покоління йшло невірним шляхом. До речі, яку ви собі долю бачите без України? Невже хтось з вас вірить, бачить Закарпаття як наприклад Ліхтенштейн чи Люксембург? Та не смішіть, ніхто ж геополітично не дозволить бути Закарпаттю окремим острівцем. Приєднають до Угорщини і що тоді? Ви будете вдома не в своїй тарілці. Чи мали можливість ті, хто критикує Україну подитвися зі сторони сторони на нас, русинів? Які ми маємо реальні здобутки, досягнення щоб дозволяти паплюжити усе навколо й всіх? Що досягнули ми? Ліс спилювати і кругляк везти за-кордон (а могли б робочі місця створити). Мінеральну продавати, наприклад в арабські країни (в Світі ж води нема). Можливо побудовано курорти? Та поїдьте в Словаччину, Угорщину, не мені ж вам розповідати. Можливо дороги маємо (ми ж рекреаційна зона)? Чи транспорт вартий уваги? Я з жахом дивлюся на наші маршрутки. Можливо екологію маємо? Та навіть її нема, бо кожна гузиця свою гузицю везти хоче. Одним словом, не паплюжте свою країну, якою б вона не була поганою, бо не буде кращою, якщо прийде інший господар. Тільки ми можемо зробити її кращою, квітучою. Знаю, що важко всім, але інакше не буде, тільки працею зміните щось на краще. Ніхто не прийде і не дасть гроші просто так (ні росіяни, ні угорці, ні чехи). Давайте спільно робити нашу країну сильною, могутньою, заможною та здоровою!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То не наша країна і ви нам не брати, нам мадяри ближчі. У радянські часи було у сто раз ліпше таяк зараз, а усі ліси в нас порозпилували саме ви - хохли. Не звізди, всі біди у Закарпатті від тотої України, але вас туй ніхто не любить і не тримає, якщо не подобаються місцеві люди, то їдтьте до своєї історичної батьківщини..... У нас всьо скоро буде файно, а що буде із вашою країною нас не цікавить!
    "...........До речі, яку ви собі долю бачите без України?............" - прекрасну заможну європейську долю без крадіїв-хохлів та тієї жебрачої недокраїни.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Повністю згоден. Україна нам чужа земля, най лишиться за перевалом. Я Україну боронити не буду!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти лиш уросло унас завезенное гуно, а ми ся туй родилися...... и маеш нас благодарити, што ми тя туй у спокою уростили.....а ти нам зараз сийсь спокyй рушиш...
    чому ми годнi з усiма своими сусiдами жити у мирy и йще таких завезенних, як ти терпiти .....
    а такi, як ти усiм життя паскудите, булоби добре про нас, абисьте смердiли десь инде..... ми би якось прожили би и без вас и без вашоi вмерлоi укр,...... котра динь уд до дня смирдить мертвячинов..... здихайте без нас, а нашi дiти немають здихати за тих, ко негоден полюдськи жити з уciма .....десь треба и людськi мозги запускати, аби да якось робили.... а нелиш, як мойони один одному гузицю указовати....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти урод а ти хто? ти дебіл і твоя мама шлюха якшо тебе народила! ти бидло вали з україни! мразь

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бабайко! То ліпше ты пиздуй на свою Вкрайну, туйкы йийі ниє.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ти зомбі тупурилий

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    То вас паскудних галичан треба на схід посилати! Як майданити то герої а як відповідати за той безлад шо наробили так під ліжко? То не русинський є діалект україньської котру 300 рокув назад нико не чув і не знав а то україньська є діалектом російської мови! По російські це "Неправильный русский". Якщо у часи СССР кось і казав що ми лохи то були комуняки зі Лівова там іх було вдосталь.
    Вам бульшовикам або фашистам-бандерівцям, правосекам чи яким ви фрасом там себе називаєте, треба гузицю цілувати червоній армії та сталіну що вун захопив наш край та віддав вам бездарям! Шановний пан "rere" замість того що тут ахінею розводете йдіть на схід доказуйте як ви свою неньку україну любуєте та заберіть тих паскуд що сей бардак наробили хай вас дурнів там повбивають. Нашим хлопцям там робити ниє шо бо то не наша война!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    +100%

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    pravda.... Rusyny bez Ukrainy....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Подкарпатська Русь ,спасеніє от жебратцтва і крови...З Украйинов не по путі... Русини ,не мучте себе і свойих дітий...