ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Події, що сталися на стадіоні ”Авангард” призвели до того, що команда не змогла виїхати на поєдинок 14-го туру до Сімферополя

    16 мая 2024 четверг
    44 переглядів

    Цю подію обласні канали ТВ в залежності від власника прокоментували по-різному. Але все ж поцікавився, про цей прикрий випадок на стадіоні у начальника команди Михайла Шинділи.
    Який цю ситуацію прокоментував таким чином: - 26 листопада на стадіон „Авангард” увірвалися співробітники міліції, які змусили людей, які знаходилися у приміщенні клубу вийти на подвір’я і лягти лицем на сніг, в тому числі й дублерів та кількох гравців основи. А захисник основного складу ФК ОСК „Закарпаття” та збірної Молдавії Олексій Савінов дістав ушкодження ребер. Після двохгодинного лежання на снігу, поки командос проводили обшук в автівках і виймали звідти цілком легально зареєстровану зброю гравці команди мерзли і отримали переохолодження. Наступного дня вони взагалі не змогли виїхати на гру до Сімферополя через простуду і ГРЗ у більшості гравців дубля та кількох гравців основи, що мали щастя, в непотрібний час опинитися на стадіоні „Авангард”. А заслужений майстер спорту СРСР, віце-президент ФК ОСК „Закарпаття” Василь Турянчик взагалі знаходиться у передінфарктному стані.

    В той же час адміністрація клубу направила відповідну заяву до ПФЛ, ФФУ та керівництва ФК „Таврії”.

    У ній йдеться:

    „Адміністрація ФК ОСК „Закарпаття” (Ужгород), повідомляє, що 26.11.2004 р. в 11.00 год. правоохоронні органи обласного центру м. Ужгород, які перейшли на бік прихильників блоку „Наша Україна” на чолі яких стояли народні депутати України Сергій Ратушняк та Віктор Балога вчинили неправомірні дії до футбольної команди „Закарпаття”, а саме озброєні бійці загону „Беркут” з міліціонерами і вказаними вище цивільними особами увірвалися на стадіон „Авангард” під час тренування і зігнали всю команду, під дулами автоматів в роздягальню стадіону.

    Команда в даний час знаходиться в подавленому морально-психічному стані і є підозра зриву виліту команди на календарну гру в м.Сімферополь.

    Цей вчинок ми розцінюємо, як політичний акт проти футбольного клубу „Закарпаття”, так-як футбольна команда „Закарпаття” відкрито підтримувала в передвиборній компанії кандидата в Президенти України Януковиче В.Ф.

    26.11.2004

    20.00 год

    Р.S. Вся адміністрація клубу і футбольна команда засуджує цей акт правоохоронних органів та блоку „Наша Україна”, як ганебний вчинок. Ми ще раз підтверджуємо свою позицію в підтримку Януковича В.Ф. 27.11 2004. 16.00 год

    Перший віце-президент Щербей М.В.; Старший тренер – Ряшко В.І.; член ради ПФЛ України – Шіц І.Т.; начальник команди – Шин діла М.В.; віце-президент – Турянчик В.М; тренер – Васютик В.В..; тренер – Іваниця М.М.; служба безпеки клубу – Морщавка О.М.; директор стадіону – Бабич В.В.; секретар-референт Шанта М.В.”

    Відомо, що це клопотання ПФЛ задовольнило,. Подаємо витяг із протоколу засідання Бюро ПФЛ від 27 листопада 2004 р. "У зв’язку з неможливістю виїзду команд ФК “Закарпаття” до м. Сімферополь для участі у матчах задовольнити клопотання ФК “Закарпаття” та перенести матчі 14-го туру дублюючих та основних складів команд “Таврія” – “Закарпаття” на пізніший строк."

    Як заначив Михайло Шинділа даний поєдинок орієнтовно перенесений на 12 грудня.

    "Вісник"
    Версія Visnyk.info про сенсаційні повідомлення стосовно знешкодження великого озброєного і злочинного угрупування
    Уточнення інформації щодо затримання 17 озброєних бандитів із банди “Рати”. У бандитські “розборки” втягнули міліцію Закарпатської області
    Ужгородський міський голова вивчав стан стадіонів обласного центру Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору