ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Полювання на браконьєрів оголосили на Закарпатті

    19 мая 2024 воскресенье
    20 переглядів

    У регіоні в ході операції "Нерест" знищено близько 300 саморобних засобів незаконного ловуВ Закарпатській області триває щорічна операція “Нерест”, метою якої є попередження знищення рибного багатства краю.

    Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища державної екологічної інспекції в Закарпатській області проведено 8 рейдів на території Ужгородського, Мукачівського, Берегівського, Іршавського районів. Зокрема, перевірки здійснено в басейнах річок Уж, Латориця, Боржава, їх приток та стариць. За результатами складено 10 протоколів на загальну суму штрафів 0,391 грн., вилучено та знищено близько 300 одиниць саморобних засобів незаконного лову.

    Не зважаючи на те, що штрафні санкції не високі порушників попереджено, що в разі повторного порушення ними природоохоронного законодавства до них будуть застосовані санкції відповідно до Кримінального Кодексу України.

    Одночасно повідомляємо, що для справжніх любителів природи та спортивної риболовлі в області на рибогосподарських водоймах відведено спеціальні місця, де дозволено ловлю риби одним вудилищем на один гачок.

    Державна екологічна інспекція в Закарпатській області
    На Закарпатті дбають про весняний нерест риб
    Царська риба повертається на Закарпаття
    Закарпатські екобезпекарі захищають форель, яка йде на нерест
    Закарпаття: Через нерест заборонено риболовлю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору