ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Потоп в Ужгороде: На автовокзале и центральной улице можно плавать! (ФОТО, ВИДЕО)

    26 апреля 2024 пятница
    95 переглядів
    В Ужгороде центральная улица буквально плавает - автомобили прорываются через воду

    За последние два дня в Ужгороде выпала практически недельная норма дождя! Сильнейший ливень привел к затоплению всего города.

    В городе затоплены дороги и переезды, затруднено движение. Однако больше всего пострадала улица Собранецкая. Там машины практически плавают, с трудом прорываясь через воду.

    Очень сильно, как всегда, пострадал автовокзал. Неровная дорога привела уже к знакомому всем результату. Кто-либо удивлён? В городе полностью забиты канализации. Интересно одно, за что люди платят такие деньги за воду, а толку ноль. 

     

    Читайте также: Мощные ливни в Ужгороде: Черный внедорожник повторил судьбу "Титаника" (ФОТО)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Сигизмунд Медичи

    Комментарий: 

    З одного боку стоять люди створили славу українців - Сікорський, Леонтович, Патон, Тимченко, Каденюк, Гоголь, Шевченко, Леся Українка, Франко, Довженко...список величезний, а з іншого боку як зграйка шакалів стоять хто її постійно грабував і принижував - Шухевич, Тягнибок, Порошенко, Яценюк, Парубій, Турчинов, плішуюча мавпа Пашинський, В'ятрович і купа іншого лайна на поважних мiсцях i на наших шиях, якій нічого не потрібно, тільки під дахом заокеанського білого пана відірвати шматок вiд живого зраненого ними ж тiла України, продати землю, що належать українцям ресурси продати їм же в п'ять разів дорожче, з українок зробити повій, а з українців рабів на чужих землях, ще й війну на знищення народу розгорнути.
    Мерзенні шакали і боягузливі мавпи на досягнення перших з перерахованих українців, не здатні, і не дивуйтеся, що води в центрі міста по лобок, м'яко кажучи

    Аватар пользователя Сигизмунд Медичи

    Комментарий: 

    жодного разу не пам'ятаю такого при клятих комуністах. ну не зрада, панове?

    Аватар пользователя Зашедший

    Комментарий: 

    А при чем тут коммунисты? Такие проклятые осадки выпадали? Да еще так часто и сильно - выпадали? Раньше, дай Бог памяти, раз в десять лет что-то такое случалось - это было ЧП. Это было Событие. Писали во всех газетах! А сейчас это ОБЫДЕННОСТь по несколько раз за год!

    Аватар пользователя Сигизмунд Медичи

    Комментарий: 

    це була іронія, друже. поріділе стадо каструлеголовiв постійно проклинають комуністів, ось i я їм допоміг. Вони самі нічого не те, що не створили, а навіть і не здатні теоретично щось зробити, крім як балаболити. Нічого!!! Абсолютно безглузде плем'я горлопанів